Noutati: Premiera in Romania: Calatorii fara stres prin serviciul Paravion SMS - Paravion

Noutati

13 Feb 2013

Premiera in Romania: Calatorii fara stres prin serviciul Paravion SMS

 
De astazi, toti cei care isi rezerva o calatorie prin intermediul agentiei de servicii turistice online Paravion au posibilitatea de a se abona la serviciul de notificare prin SMS, pentru a primi direct pe telefonul mobil toate informatiile de care au nevoie pentru o calatorie reusita - fara sa mai fie nevoie sa isi tipareasca date precum numarul rezervarii sau sa isi salveze in telefonul mobil datele de contact ale agentului de turism, in caz de urgente la destinatie.
                 
Astfel, in premiera in Romania, la orice zbor rezervat prin Paravion, utilizatorii de telefoane cu internet se pot abona la serviciul de notificare prin SMS care le transmite un link personalizat, de unde pot accesa in timp real toate informatiile necesare unei calatorii, precum prognozele meteo ale destinatiei de calatorie, codul rezervarii online sau actualizari in timp real privind eventualele modificari la orarul zborului rezervat.
                                                             
„Traversam o epoca a evolutiilor tehnologice foarte rapide, in care toti suntem dependenti de telefonul mobil si in care toti ne dorim pachete de servicii personalizate. De aceea, in premiera in Romania, serviciul de notificare Paravion prin SMS aliniaza serviciile de turism profesionale la noile standarde de mobilitate, eficienta si accesibilitate la care se asteapta calatorul modern”, declara Javier Garcia del Valle, EVP / CEO Happy Tour Group. 
 
„O vacanta personala sau o calatorie de business trebuie sa fie o experienta placuta si lipsita de griji de la inceput pana la sfarsit. Serviciul este foarte util deoarece iti actualizeaza in timp real informatiile despre calatorie iar daca de exemplu ai o modificare la orarul de zbor programat, serviciul te va anunta oriunde esti, diminuand astfel impactul acestui tip de neplaceri”, declara de asemenea Remus Visan, Deputy Managing Director Paravion Tour.
 
                                                                                 
Despre Paravion
 
Paravion este compania OTA (online travel agency) a grupului Happy Tour.
 
Proprietate a GED Capital, Happy Tour Group este liderul pietei de turism din Romania.
 
In anul 2012, Paravion.ro a primit premiul pentru “Cel mai bun website de rezervari online din Romania” in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor de Excelenta, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.
 
Site-ul dispune de Call Center-ul Paravion si de 46 de filtre de siguranta dezvoltate personalizat de catre PayU. 
 
                                                                             
Pentru informatii suplimentare:
Simona Buta, WOPA (Weapons of Public Attraction), 0728 711 820, simona@wopas.ro
Alexandra Rosca, Paravion.ro, alexandra.rosca@happytour.ro
 
 
« Inapoi la lista de noutati