Noutati: Paravion.ro se extinde pe piața din Cipru - Paravion

Noutati

02 Aug 2012

Paravion.ro se extinde pe piața din Cipru

Agenția de servicii online Paravion.ro a intrat si pe piața turismului online din Cipru, oferind internauților din insula Afroditei posibilitatea de a rezerva bilete de avion pe Paravion.com.cy, conform companiei.
 
Situata la aproximativ doua ore distanta de Romania, patru ore de Londra si la doua de Dubai, Cipru inregistreaza un trafic semnificativ de pasageri autohtoni si straini, pe intreg parcursul anului, avand un potential de business important. Un alt avantaj strategic al lansarii Paravion.com.cy il reprezinta deschiderea catre surferii online vorbitori de limba greaca din intreaga lume. Acest atu este completat de potentialul ridicat al dezvoltarii afacerii ca urmare a unui numar masiv de rezervari de bilete avion - pentru ca in Cipru nu exista cai ferate, iar transportul aerian este una dintre cele mai rapide si mai comode alternative de transport:
- nivelul de trai al ciprioților si al vizitatorilor tarii fiind suficient de ridicat pentru folosirea frecventa a calatoriilor cu avionul atat in interes de afaceri cat si pentru călătoriile de plăcere.
 
Intrarea Paravion.com.cy pe piata din Cipru nu trebuie considerata o surpriza. Inca de la achizitionarea Paravion.ro de catre GED Capital prin intermediul Happy Tour, am anuntat ca avem trei obiective: consolidarea, modernizarea si extinderea", a declarat Javier Garcia del Valle, executive vice-president/CEO Happy Tour Group.
 
In anul 2010, Happy Tour, proprietate a GED Capital a achizitionat de la Millenium Tour portalul Paravion.ro. Ca urmare a acestei tranzactii a fost infintata compania Paravion Tour membra a Happy Tour Group.
 
Articolul original este disponibil aici.
 
« Inapoi la lista de noutati