Noutati: Paravion.ro, comerciantul online al anului in Romania - Paravion

Noutati

04 Dec 2014

Paravion.ro, comerciantul online al anului in Romania

Bucuresti, 2 decembrie 2014: Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism 100% online din Romania, a fost numit, pentru al doilea an consecutiv, comercianul online al anului in Romania, in cadrul Galei Premiilor eCommerce (GpeC), evenimentul de referinta al online-ului romanesc, ajuns in 2014 la cea de-a noua editie.
 
Festivitatea de premiere a Galei Premiilor eCommerce a avut loc joi, 27 noiembrie, cand echipei Paravion.ro i-a fost inmanat marele premiu al categoriei „Online Merchant of the Year”, dar si trofeul sectiunii „Best Online Merchant for the Online Travel”.
„Gala Premiilor eCommerce este de 9 ani evenimentul de referinta in comertul online romanesc. Drept urmare, in aprilie am ales sa ne inscriem si in Competitia Magazinelor Online, stiind ca este una extrem de solicitanta, bazata pe mai bine de 90 de criterii de jurizare. Si iata ca am reusit, pentru a doua oara, sa convingem prin fapte ca suntem agentia de travel si comerciantul online cel mai performant din Romania. Toate meritele merg catre echipa extraordinara Paravion.ro, fara de care nu am putea face business la cel mai inalt nivel”, declara Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.
 
Anul acesta, numarul turistilor care au ales sa plece in destinatiile de vacanta oferite de Paravion.ro  a crescut cu 140% fata de 2013, evolutia inregistrata datorandu-se atat diversificarii portofoliului cu noi oferte si destinatii, dar si investitiilor realizate pentru eficientizarea serviciilor online.
 
Cu suportul Zitec, unul din principalii producatori locali de aplicatii mobile si solutii software, partenerul IT cu traditie al Paravion.ro, sectiunea de vacante de pe platforma web a companiei a fost structurata mai eficient, cu pachete de vacanta  usor de cautat si oferte speciale, last minute, mai bine evidentiate. Paravion.ro a adaugat pe platforma si serviciul de asistenta in paginile sectiunii de vacante, prin intermediul canalului de chat pus la dispozitia utilizatorilor.
 
Felicit echipa Paravion.ro pentru acest premiu si ma bucur ca, prin efortul sustinut si imbunatatirile aduse  platformei online Paravion.ro, Zitec a contribuit la succesul companiei in aceasta competitie. Specialistii Zitec se vor concentra in continuare pe eficientizarea serviciilor online oferite de Paravion, astfel incat clientii din Romania si nu numai sa beneficieze de cea mai buna platforma de turism online”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-fondator Zitec.
 
Paravion.ro a fost declarat Comerciantul Anului in e-Commerce si a primit premiul pentru cel mai bun magazin de online travel din partea juratilor GPeC inclusiv la editia din 2013 a evenimentului. 
 
Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din Romania si ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de siguranta dezvoltate de catre PayU. In 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii isi pot rezerva si plati zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.
 
« Inapoi la lista de noutati