Noutati: Numarul romanilor care au ales pachetele de vacanta Paravion.ro a crescut cu peste 100% in 2014 - Paravion

Noutati

02 Oct 2014

Numarul romanilor care au ales pachetele de vacanta Paravion.ro a crescut cu peste 100% in 2014

Bucuresti, 2 octombrie 2014 - Numarul turistilor care au ales sa plece anul acesta in destinatiile de vacanta oferite de Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism exclusiv online din Romania, a crescut cu 140% fata de 2013.
 
Conform reprezentantilor companiei, evolutia inregistrata anul acesta se datoreza investitiilor realizate atat in eficientizarea serviciilor online, cat si in imbogatirea portofoliului cu noi oferte, bilete charter si last minute-uri in destinatiile cele mai cautate de romani.
 
Cresterea Paravion.ro este vizibila si la nivelul numarului de vacante platite online cu cardul, care erau, la jumatatea lui 2014, de 10 ori mai multe fata de primul semestru al lui 2013. Totodata, pachetele de vacante au generat peste 8% din totalul vanzarilor realizate de companie in iulie 2014, urmand ca pana la finalul anului acestea sa depaseasca 15% din cifra de afaceri Paravion.ro.
„Anul acesta ne-am concentrat in egala masura pe imbogatirea ofertei Paravion.ro cu toate destinatiile si beneficiile preferate de turistul roman, dar si pe calitatea serviciilor. Ne-am asigurat ca oricine intra pe site isi gaseste cu usurinta destinatia de vacanta si dispune de toata asistenta de care are nevoie. Este primul an cand pe Paravion.ro se gasesc ofertele a nu mai putin de 5 agentii tour-operatoare. Intentia noastra este de a replica modelul de business disponibil pentru bilete de avion, si anume, cu un singur click, utilizatorii sa gaseasca toate ofertele tour-operatorilor din Romania”, declara Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.
 
In 2014, compania a adus in premiera pe sectiunea de vacante bilete charter pe destinatiile din Grecia, Turcia si Spania, disponibile pentru rezervare online. Ca urmare, cele mai bine vandute pachete estivale de pe platforma au fost cele din insulele grecesti, pentru care au optat 30% din turistii Paravion.ro, urmate de plajele din Turcia, peste 19% dintre turistii romani care au achizitionat pachete de vara din oferta Paravion.ro optand pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.
Tot anul acesta, sectiunea de vacante Paravion.ro a fost structurata mai eficient, cu pachete de vacanta  usor de cautat si oferte speciale, last minute, mai bine evidentiate. Compania a adaugat pe platforma si serviciul de asistenta in paginile sectiunii de vacante, prin intermediul canalului de chat pus la dispozitia utilizatorilor.
 
Paravion.ro, agentie de turism 100% online pe piata din Romania, ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de siguranta dezvoltate de catre PayU. In 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii isi pot rezerva si plati zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.
 
« Inapoi la lista de noutati