Noutati: Noi reglemantari pentru bagajele de mana la British Airways - Paravion

Noutati

27 Sep 2006

Noi reglemantari pentru bagajele de mana la British Airways

British Airways introduce noi reglementari privind bagajul de mana începând cu 22 septembrie 2006.

  Noile masuri permit calatorilor care pleacă sau tranzitează un aeroport din Marea Britanie sa transporte la bord o geanta care sa nu depăşească 56cm x 45cm x 25cm (22ins x 17.75ins x 9.85ins).

  Calatorii îşi pot lua cu ei instrumente muzicale cu condiţia verificării lor la îmbarcare.

  Datorita măsurilor de siguranţă suplimentare, calatorii NU pot lua la bord LICHIDE (cosmetice, parfumuri, deodorante, băuturi sau lichide de alta natură)

  Brichetele nu pot fi luate la bord. Ele pot fi cumpărate în avion şi ţinute de către pasager asupra sa, cu excepţia zborurilor către SUA.

  Rămân in continuare interzise obiectele catalogate ca atare si pana acum (de ex. foarfece, pile de unghii, obiecte ascuţite etc.).
Se pot lua in bagajul de mana următoarele:
  .   Echipament electronic, inclusiv laptop-uri, telefoane mobile, MP3 sau DVD player-e, aparate foto digitale sau cu film, camera video.
  .   Medicamente vitale sub forma lichida in cantităţi mai mici de 50 de ml.
  .   Lapte sau hrana pentru copii (conţinutul sticlei trebuie gustat de către părinte/îngrijitor).
  .   Cosmetice solide.

  Scaunele cu rotile şi cârjele pot fi luate la bord cu condiţia verificării lor.

 Bagajul de mana ce depăşeşte dimensiunile permise va fi transportat la cala iar obiectele interzise vor fi confiscate.

  Pentru cursele către SUA se aplică restricţii suplimentare. Pasageri nu pot aduce la bord produse lichide sau gelatinoase cumpărate în zona de securitate de la îmbarcare.  Mâncarea şi băuturile trebuie consumate înainte de îmbarcare.

  Daca schimbaţi avioanele intr-un aeroport din Marea Britanie nu achiziţionaţi produse lichide duty-free deoarece ele pot fi confiscate atunci când treceţi prin filtrele de securitate.

  Daca tranzitaţi un aeroport din Marea Britanie pentru a vă îmbarca pentru un alt zbor şi depăşiţi cantitatea maxima de bagaj permisă, va trebui sa faceţi un nou check-in pentru bagajul în exces.

  British  Airways  regretă orice neplăcere provocată de aplicarea acestor noi reglementari. Toţi pasagerii trebuie să respecte aceste reguli pentru a fi îmbarcaţi.

« Inapoi la lista de noutati