Noutati: Malév inaugureaza cea de a cincea destinatie in Romania - Paravion

Noutati

03 Apr 2009

Malév inaugureaza cea de a cincea destinatie in Romania

In dupa amiaza de 30 martie, zborul Malev 872 a aterizat pe aeroportul din Iasi, marcand cu aceasta ocazie deschiderea celei de-a cincea destinatii operate de Malev in Romania.
Compania ungureasca va opera catre aceasta destinatie cinci zboruri saptamanale pana la sfarsitul lunii mai si sase din luna iunie, zborurile fiind operate cu aeronave de tip turboprop Q400.

Cu aceasta ocazie, se pot realiza conexiuni excelente catre destinatiile din Europa de Vest cat si legaturi bune si rapide intre regiunea Moldovei, Bucovinei-Budapesta (hub-ul Ungariei) catre cele mai importante orase ale Europei.
Malev deja se bucura de o pozitie privilegiata pe piata romaneasca, care reprezinta un punct strategic, fiind linia aeriana cu cea mai extinsa retea de operatiuni de pe teritoriul Romaniei.
Conform comunicatului de presa lansat pe data de 30 martie, compania Malev estimeaza ca noua ruta va atrage, in principal, pasageri de tranzit dinspre zona de Nord Est a Romaniai catre Vestul Europei cat si oameni de afaceri din Ungaria care vad deja un mare potential in aceasta regiune in permanenta dezvoltare economica.Mai mult decat atat, acest pod aerian catre Ungaria ofera noi oportunitati pentru studenti si turisti.

De retinut este ca Malev este in acest moment singura companie aeriana care asigura transportul intre Budapesta si Iasi.

Noua destinatie mareste numarul zborurilor Companiei la un numar de 64 saptamanal in sezonul de vara 2009. Aceste 64 de zboruri sunt operate din 5 orase de pe teritoriul Romaniei: Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Tirgu Mures si Iasi. In anul 2008 Compania Malev a transportat catre si dinspre Romania mai mult de 218.000 de pasageri, numar ce reprezinta o crestere a traficului de 20% fata de anul precedent.

     Prin initierea acestor operatiuni,compania aeriana Malev a adus orasul Iasi mai aproape de Europa, inscriindu-l pe harta destinatiilor aliantei One World.

 

« Inapoi la lista de noutati