Noutati: Lufthansa dublează numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca-Munchen! - Paravion

Noutati

02 Apr 2009

Lufthansa dublează numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca-Munchen!


  Cu acest nou serviciu oferta Lufthansa creste la 2000 de locuri săptămânale între Cluj si Munchen.
Începând cu noul orar de vară 2009, Lufthansa îsi va dubla actuala ofertă de zboruri între Cluj- Napoca si Munchen. Din 28 martie, compania aeriană internatională cu sediul central în Germania, va opera de două ori pe zi cursa Cluj-Napoca – Munchen cu aeronave CRJ700 de 70 de locuri la clasele Business si Economic.


Zborurile suplimentare completează optim oferta existentă de servicii si sunt stabilite astfel încât să asigure un orar flexibil si condiŃii de zbor si mai avantajoase pasagerilor care călătoresc atât în scop de afaceri cât si turistic. Clientii Lufhansa vor putea opta de acum. pentru zborul de prânz cu plecare din Cluj-Napoca, ajungând în Munchen la timp, fie pentru o întâlnire de afaceri, programată după-amiază, fie pentru un program turistic, sau pot selecta cursa de seară ce decolează din Cluj si care le permite să profite cât mai mult de ziua următoare.

Noul zbor LH 3243 cu plecare din Cluj-Napoca la ora 18:00 si sosire în Munchen la ora 18.45 ofera pasagerilor Lufthansa accesul la o selectie vasta de conexiuni din Munchen, de unde saptamanal se efectueaza peste 2400 de zboruri directe catre 100 destinatii din Germania, Europa si intreaga lume.
Destinatiile asiatice precum Hong Kong, Shanghai si Singapore sunt în mod special favorizate de către orarul de zbor al cursei suplimentare pe ruta Cluj-Napoca – Munchen. Zborul de retur LH 3242 decolează din Munchen la 14:45, aterizând în Cluj-Napoca la ora 17:25.
„Cluj-Napoca, ultima destinatie adăugată retelei Lufthansa în continuă extindere din Romania, a fost foarte bine primita de catre pasageri, in special de catre comunitatea locala de business, aflata in plina crestere
a declarat dl. Stefan Versemann, Directorul General de Vanzari Lufthansa pentru Romania si Moldova.


„Suntem bucurosi să ne extindem prezenta in Cluj si sa oferim clientilor nostri un orar de zbor mai felxibil si capacitate sporita de transport care va atinge 2000 de locuri saptamanale pe aceasta ruta,servicii noi cu aceleasi standarde inalte cu care Lufthansa si-a obisnuit pasagerii" a declarat DL Versemann.
 

« Inapoi la lista de noutati