Noutati: Enjoy life - Love All, Travel Paravion.ro - Paravion

Noutati

27 Aug 2012

Enjoy life - Love All, Travel Paravion.ro

Prima veste bună, bună: Se apropie o toamnă răcoroasă! 
 
Distrează-te, călătoreşte în lumea largă în lung şi-n lat, ieşi cu prietenii la o bere, trăieşte-ţi clipa şi trimite-ne şi nouă o fotografie de la Hard Rock Café  ca să ne convingi că eşti bucuros şi ai rămas prietenul nostru fidel.  
 
A doua veste bună – în fiecare zi avem oferte speciale atât pentru biletele de avion, cât şi pentru pachetele charter, croazierele, circuitele sau city break –urile care îţi fac cu ochiul, joia desfăşurăm licitaţii…Nu le rata!
 
A treia veste bună – pentru rezervările făcute pe Paravion.ro, Hard Rock Café oferă discount de 10% la consumaţie pentru maxim 10 persoane sau la orice produs achiziţionat din magazinul Hard Rock Café din Bucureşti, indiferent câte produse cumperi. Ce trebuie să faci?  Pentru a beneficia de discount, trebuie să te  prezinţi cu biletul de avion printat la Hard Rock Café din Şoseaua  Kiseleff nr.32, Sector 1 - singura locaţie în care este valabilă oferta de reducere. Atenţie, un singur bilet de avion este valabil pentru a obţine discount la o singură notă de plată pentru maximum 10 persoane.
 
IMPORTANT:  Acest discount nu este cumulabil, deci dacă la o masă se vor prezenta 10 persoane şi fiecare face dovada că a cumpărat un bilet de avion, nota de plată – în cazul în care aceasta este comună, se va reduce doar cu 10%, nu cu 100%. Discountul nu se cumulează cu niciun alt discount sau promoţie făcută de Hard Rock Café sau Paravion.ro. Oferta este valabilă până în data de 30 septembrie 2012.
 
A 4-a veste bună? Hard Rock Café Bucharest are 300 de locuri în interior şi 200 pe terasă. Meniul este tradiţional american şi conţine antreuri, fripturi, paste, salate, burgeri, deserturi, toate acompaniate de cocktail-uri delicioase, deci ai de unde alege. Muzica e hard(!) rock (!) şi evident, de calitate. Ambianţa este excepţională pentru că Hard Rock Café  colecţionează de 50 de ani obiecte care au aparţinut marilor vedete ale muzicii. Colecţia numără peste 80.000 de piese care sunt expuse prin rotaţie în toate cele 130 de restaurante din lume.

La Hard Rock Cafe Bucuresti poţi admira costume de scenă, instrumente, afişe şi postere, coperţi de albume, LP-uri de aur şi platină şi fotografii care au aparţinut Madonnei, lui Bruce Springsteen, John Lennon şi Michael Jackson.

 
Dacă te îndrăgosteşti de atmosferă, ai şansa să îţi rezervi încă un bilet de avion pentru a vizita un restaurant Hard Rock Café din Londra, Paris, Amsterdam etc, etc, sau de a cumpăra un produs marca Hard Rock de la magazinul de suveniruri, unde sunt comercializate tricouri create de artişti celebri, insigne în ediţie limitată, brichete, şepci, pahare, geci de piele. Discountul este, aşa cum am mai spus, de 10% dacă şi numai dacă ai un bilet de avion achiziţionat de pe Paravion.ro.
 
Love all, Travel Paravion.ro!  
 
 
« Inapoi la lista de noutati