Noutati: eMAG intră pe piața serviciilor de turism - Paravion

Noutati

12 Nov 2012

eMAG intră pe piața serviciilor de turism

București, 12 noiembrie 2012- eMAG, liderul comerțului online în Europa de Est, continuă dezvoltarea platformei eMAG Marketplace prin lansarea unei noi categorii: servicii turistice. În parteneriat cu Paravion – companie OTA (online travel agency), parte din Happy Tour Group – eMAG va pune la dispoziția clienților săi cele mai atractive oferte de tip city break, bilete de avion, pachete de vacanțe și cazare la hoteluri.
 
Partenerul certificat Marketplace, Paravion.ro, face parte din grupul Happy Tour, cel mai mare furnizor de servicii turistice din România, cu o experiență de peste 18 ani în piață.
 
Pentru eMAG Turism, noua secțiune lansată astăzi, Paravion a conceput un portofoliu special de oferte de turism intern și internațional. Pe lângă ofertele exclusive, clienții eMAG vor mai putea să își rezerve de pe platformă și bilete de avion pentru orice destinație, prin orice companie aeriană, precum și camere în zeci de mii de hoteluri din întreaga lume.
 
“Obiectivul eMAG este să devenim numărul unu pe fiecare dintre segmentele pe care le accesăm prin platforma eMAG Marketplace” a declarat Bogdan Axinia, Director eMAG Marketplace. „În zona de turism, suntem de părere că un mare potențial îl au pachetele de tip city break. Fiindcă acest gen vacanțe, lungi de 2-3 zile, sunt la fel de ușor de strecurat în program pe cât sunt de achiziționat, ne așteptăm la o creștere importantă pe acest segment în viitorul apropiat. Mai departe, ținta noastră este să aducem pe eMAG cele mai atractive promoții și pe segmentul biletelor de avion iar, pe termen mediu, planul nostru este să avem propriile noastre chartere pentru pachetele speciale eMAG Turism” a explicat Bogdan Axinia.
 
eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul căruia partenerii afişează propriile oferte pe eMAG.ro. Astfel, clienţii pot comanda simultan o gamă impresionantă de produse, de la cărți, muzică, film, la asigurări RCA și de călătorie, produse de bricolaj, jucării și, acum, chiar și oferte turistice. Toţi partenerii eMAG Marketplace sunt atent evaluaţi şi monitorizaţi pentru a respecta standardele de calitate cu care clienții eMAG sunt obișnuiți.
 
“Parteneriatul cu eMAG, liderul comerțului online, înseamnă pentru noi o adresabilitate crescută a ofertelor noastre”, a declarat Javier Garcia del Valle, EVP/CEO Happy Tour Group. “Suntem convinși că experiența de lideri a ambelor părți se va concretiza cât de curând în vânzări importante și ne așteptăm ca piața să răspundă rapid.”
 
Paravion, prima agenție românească de turism 100% online, a fost achizționată în 2010 de către fondul de investiții GED, prin intermediul Happy Tour, ca parte a planului de consolidare a unui lider pe piața de servicii turistice, ale cărui operațiuni să poată fi extinse și în alte țări din Europa.
 
“Într-adevăr, luăm în calcul pentru viitor o extindere a parteneriatului cu Paravion în toate țările din regiune în care vom pătrunde cu eMAG”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreședinte și Director de Dezvoltare eMAG. “De altfel, acesta este planul pentru toți partenerii din Marketplace care au produse pretabile și capacitatea de a livra în afara țării”, a mai spus el.
 
Despre eMAG
 
Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice. Oferta eMAG se extinde permanent cu noi categorii atât în portofoliul propriu, cât şi în eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri. Compania operează magazinul emag.ro precum şi opt showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Brașov, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova.
eMAG a intrat anul acesta în grupul Naspers, un conglomerat internațional cu operațiuni în media, internet și comerţ online, prezent în 133 de țări, cu venituri anuale ce depășesc 5,3 miliarde de dolari.
 
Despre Paravion.ro
 
Paravion.ro este compania OTA (online travel agency) din grupul Happy Tour. Happy Tour Group este proprietatea GED Capital și liderul pieței de turism din România. Anul acesta Paravion.ro a primit premiul pentru “Cel mai bun website de rezervări online din România” în cadrul celei de-a V-a ediții a Galei Premiilor de Excelență, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference. Site-ul dispune de Call Center-ul Parvion.ro și de 45 de filtre de siguranță dezvoltate personalizat de către PayU. 
 
 
 
« Inapoi la lista de noutati