Noutati: Din 22 aprilie 2013, KLM lansează o nouă politică a bagajelor - Paravion

Noutati

14 Feb 2013

Din 22 aprilie 2013, KLM lansează o nouă politică a bagajelor

KLM a anunţat astăzi o nouă abordare pentru călătoriile intra-europene, începând cu data de 22 Aprilie 2013.
 
KLM Royal Dutch Airlines va introduce tarife mai competitive pentru mai multe destinaţii din Europa. Începând cu 22 aprilie 2013, KLM va reduce tarifele sale până la 99 euro pentru încă 11 destinaţii europene, oferind astfel zboruri către 30 de destinaţii din Europa la acest tarif. În plus, KLM va introduce o nouă politică de personalizare a preţurilor, separând preţul bagajului de cel al biletului de avion.
 
Începând cu 23 aprilie 2013, pasagerii din clasa Economic vor plăti 15 euro per bagaj de cală pentru destinaţiile europene dacă bagajul se achită în momentul cumpărării biletului, iar la aeroport se va achita suma de 30 euro. Clienţii fideli ai companiei cei care sunt sau vor deveni membri ai programului de fidelitate Flying Blue, vor beneficia de un bagaj de cală gratuit. De acest avantaj se vor bucura şi clienţii Corporate ai companiei, membrii programului BlueBiz sau pasagerii ce au bilete de tip “full flexible”.
 
KLM lansează acest nou model de business pe teritoriul european ca răspuns la schimbările din comportamentul de consum al clienţilor: mulţi dintre pasagerii existenţi călătoresc fără bagaje la cală pe cursele europene. În plus, pasagerii doresc din ce în ce mai mult să aibă posibilitatea de a-şi personaliza călătoria, având libertatea de a selecta separat o opţiune precum alegerea locului în avion sau spaţiu mai mult la picioare (Economy Comfort).
 
În ceea ce priveşte politica transportului de bagaj, vă rugăm să reţineţi următoarele:

- Aceasta este valabilă NUMAI pentru zborurile europene şi NUMAI în clasa Economy. Aşadar, un pasager cu o destinaţie finală intercontinentală, călătorind în Economy va beneficia în continuare de prevederile actuale (număr de piese, greutate, dimensiuni);
- Membrii Flying Blue INDIFERENT de nivelul acestora vor avea dreptul la 1 bagaj gratuit. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înrolaţi, veţi primi un cod unic de înregistrare, pe care îl veţi folosi ori de câte ori veţi efectua o rezervare pe KLM şi nu numai (Air France, Alitalia, Tarom, Aeroflot, Delta etc). Click pentru a accesa link-ul pentru înrolare.

- Pasagerii cu bilete în clasele B şi Y (economy flexible) vor avea dreptul la transportul unei piese gratuit.

 
 
 
« Inapoi la lista de noutati