Noutati: Czech Airlines, sezonul de vara 2013 - Paravion

Noutati

08 Apr 2013

Czech Airlines, sezonul de vara 2013

Noi destinatii incepand din 31 Martie 2013
 
In sezonul de vara 2013 Czech Airlines va opera zboruri catre sase noi destinatii. Orarul de zbor va include noi rute catre Zurich, Florenta, Munchen, Nisa si Perm in Rusia. A sasea destinatie este Seul, unde Czech Airlines va opera zboruri, in colaborare cu Korean Air, folosind un Airbus A330-300. In plus fata de cele enumerate, compania va introduce un numar mai mare de zboruri, comparativ cu anul trecut, pe 18 rute existente: Barcelona, Berlin, Hamburg, Copenhaga, Milano, Stockholm si Tel Aviv. Avioanele Czech Airlines opereaza zboruri catre 42 de destinatii din 24 de tari iar impreuna cu partenerii va ofera zboruri catre 92 de destinatii in 48 de tari. Orarul de vara se aplica pana la 26 Octombrie 2013.
 
 
20 de noi zboruri catre Asia de Est
 
Din luna din iunie, oferta companiei aeriene va fi extinsa cu propriile zboruri pe distanțe lungi, catre Seul, unde Czech Airlines va opera in colaborare cu Korean Air. Cele două companii vor oferi pasagerilor un total de sase zboruri saptamanale de la Praga la Seul – doua zboruri vor fi operate de Czech Airlines, folosind un Airbus A330-300 (in fiecare sambata si duminica), si alte 4 zboruri operate de  Korean Air. Numarul mai mare de zboruri spre Coreea de Sud va duce la consolidarea cooperarii dintre cele doua companii aeriene si la armonizarea orelor de plecare si de sosire pe aeroporturile de origine ale companiilor aeriene. Pasagerii din Praga pot fi transportati confortabil si fără o lunga asteptare de la Seul spre un numar mare de destinati din Asia de Est si Pacific.
 
Programul de vara al Czech Airlines se va extinde prin adaugarea de zboruri catre sapte destinații din Japonia: Fukuoka, Nagoya, Niigata, Okayama, Osaka, Sapporo si Tokyo, de asemenea catre Hong Kong, Shanghai si Qingdao in China, in Indonezia catre Jakarta si Denpasar, in Malaezia catre Kuala Lumpur si populara destinatie turistica Kota Kinabalu, in Vietnam catre Da Nang , iar in insulele din Pacific catre Guam si Palau, precum si in multe alte locuri. In general, au fost adaugate la orarul de zbor al Czech Airlines 20 zboruri noi spre Asia de Est.
 
Pana la 99 de zboruri saptamanale de tur-retur din Praga spre Germania
 
Numarul cel mai mare de zboruri operate de Czech Airlines in sezonul de vara,  va fi oferit pe rutele dintre Praga și numeroase destinatii din Germania. In plus, fata de Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg si Stuttgart, Czech Airlines va opera zboruri catre Munchen. Noul serviciu va functiona incepand din 1 iunie, iar pasagerii vor avea posibilitatea de a alege pana la trei zboruri dus-intors pe zi. Czech Airlines va adauga o frecventa suplimentara zilnic, pe langa cele doua deja existente spre Berlin, Düsseldorf si Hamburg. In comparatie cu anul trecut , compania noastra va opera un numar mai mare de zboruri si catre Frankfurt si Stuttgart. In general, Czech Airlines va opera pana la 99 zboruri dus-întors pe saptamana, pentru cele sase destinatii din Germania, cu 42 de zboruri mai multe decât anul trecut.
 
Opt Destinatii catre Rusia - Conexiuni consolidate la Est
 
In conformitate cu strategia noastra de a dezvolta o retea care conectează estul și vestul Europei, Czech Airlines va extinde treptat numarul de destinatii spre Federatia Rusa și tarile învecinate din regiune. Perm va fi a opta destinatie din Rusia spre care compania noastra va incepe sa opereze zboruri directe. Pentru moment,  va opera zboruri de două ori pe saptamana, cu plecare de la Praga in fiecare seara de joi si duminica. In sezonul de vara 2013, Czech Airlines va opera zboruri spre 15 destinații din Federatia Rusa si in tarile din Comunitatea Statelor Independente, incluzand Almata, Taskent și alte destinații de interes sau de importanță pentru afaceri. Aceasta insemnand ca oferta totala va include pana la 96 zboruri dus-întors pe saptamana catre tari din zona, o medie de 14 zboruri pe zi. Dintre acestea, 5 zboruri dus-întors pe zi vor fi operate catre Moscova, in total 38 de zboruri pe saptamana, opt zboruri pe saptamana catre St. Petersburg, sapte pentru Erevan si Kiev, sase  pentru Samara, cinci catre Ekaterinburg, patru catre Minsk si Rostov, trei pentru Almata, Nizhny Novgorod, Ufa, Odessa si Tbilisi, si doua pe saptamana catre Perm si Taskent. Comparativ cu anul trecut, compania aeriana va creste numărul de zboruri spre Moscova, Nizhny Novgorod, St. Petersburg, Rostov si Ufa. Prin intrarea in operare a noului avion Airbus A330-300 pe rutele catre Almata, Ekaterinburg si Moscova pasagerii vor  beneficia de un confort sporit.
 
« Inapoi la lista de noutati