Noutati: Czech Airlines a castigat premiul pentru Cea mai buna companie aeriana din Europa Centrala si de Est - Paravion

Noutati

07 Apr 2009

Czech Airlines a castigat premiul pentru Cea mai buna companie aeriana din Europa Centrala si de Est

 In urma comunicatului de presa de pe data de 2 aprilie, am fost cu placere informati de faptul ca CSA si-a pastrat pozitia de lider in randul companiilor aeriene din Europa Centrala si de Est.Distinctia a fost acordata cu ocazia decernarii premiilor organizatiei britanice Skytrax, in urma votului a milioane de pasageri.Au participat la diverse sondaje, timp de zece luni, peste 15 milioane de pasageri.
''Pentru Czech Airlines, acest premiu valoreaza enorm.Situarea in top la nivel regional in randul companiilor aeriene din toata lumea este si mai valoaroasa intrucat este rezultatul pasagerilor insisi in timpul unei crize economice", a afirmat Presedintele Czech Airlines, Radomir Lasak.
Mai mult decat oricat, pasagerii au apreciat buna calitate a serviciilor oferite la bordul Czech Airlines, inclusiv mancarea cat si confortul.
Serviciile prestate in aeroport au primit de asemenea un calificativ bun incluzand aici infolierea gratuita a bagajelor, transferul gratuit cu taxi-ul la aeroport pentru pasagerii business, transferul rapid de pe Ruzyne si atmosfera relaxanata oferita de Crystal Lounges.Ca si pasager Czech Airlines va pot confirma serviciile excelenta din toate punctele de vedere.
Nu este singurul premiu castigat de CSA anul acesta, in sensul ca se mai poate mandri cu titulatura de "Cea mai buna companie aeriana", premiu inmanat cu ocazia TTG Travel Awards 2008.
« Inapoi la lista de noutati