Noutati: Concurs pe Twitter: 2 Bilete Moka in Europa! - Paravion

Noutati

28 Sep 2009

Concurs pe Twitter: 2 Bilete Moka in Europa!

REGULAMENT CONCURS

ORGANIZATOR:

Concursul "2 bilete moka in Europa" este organizat si desfasurat de Millennium Tour România (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Maica Domnului nr. 2, sector 2 Bucuresti.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare "Regulament"), asa cum este specificat mai jos.

CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, peste 18 ani, cu exceptia angajatilor Millenium Tour, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul twitter.com, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti crea un cont nou, la adresa: twitter.com/signup

Dupa ce v-ati inregistrat va rugam sa verificati sa fiti LOGAT pentru a putea posta textul cu care participati la concurs.

POSTARE TEXT:

Inscrierea in concurs se face postand urmatorul text din contul dvs pe twitter.com “RT: @paravionro Concurs 2 bilete moka in Europa http://www.paravion.ro/2eu”

Pentru ca mesajele trimise sa nu fie monotone puteti adauga orice comentariu doriti dupa acest text, in limita caracterelor disponibile.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti. Pe data de 12 octombrie 2009, ora 14.00 va fi desemnat postul catigator.

Pentru a va creste sansele de a castiga puteti posta de mai multe ori acest retweet, cu o limita de 1 RT/zi. Dupa extragerea castigatorului se va verifca daca acesta a respectat limita de 1 RT/zi, in caz contrar va fi descalificat si se va repeta tragerea la sorti.

PREMIUL:

Premiul consta in bilete de avion la Amsterdam cu compania KLM, (zbor direct) pentru 2 persoane.

CALENDAR

Perioada de inscriere: 28 septembrie - 12 octombrie 2009, ora 12.00
Anuntarea castigatorului: 12 octombrie 2009 , ora 14.00

Castigatorul poate sa isi aleaga data calatoriei si biletele trebuie emise pana pe data de 31 octombie 2009

Perioada calatoriei:pana pe 31 martie 2010

Sedere la destinatie:minim 3 zile sau noaptea de sambata spre duminica

DREPTURILE DE AUTOR:

Comentariile postate in continuarea mesajului concursului trebuie respecte un limbaj civilizat.

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii repetate a unor mesaje neadecvate pe twitter.com.

Inscrierea in concurs implica acordul ca materialele postate in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre paravion.ro, cu mentionarea numelui autorului.

CONTACT:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]paravion.ro

CLAUZE FINALE:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant la acest concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau limbaj neadecvat.

Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania si va fi facut public pe site-ul www.paravion.ro, incepand cu data de 28 septembrie 2009. Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea pe site-ul www.paravion.ro

 
« Inapoi la lista de noutati