Noutati: Comunicat de presa. Paravion.ro: Cea mai buna agentie de turism online - Paravion

Noutati

25 Apr 2012

Comunicat de presa. Paravion.ro: Cea mai buna agentie de turism online

•    Premiul a fost castigat in cadrul “Hotel Tourism & Leisure Investment Conference”, cel mai important eveniment autohton dedicat industriei hoteliere.

•    In cadrul aceluiasi eveniment, Happy Tour a luat premiul pentru “Cea mai buna agentie de turism”.

Bucuresti, 25 aprilie 2012: Paravion.ro, prima agentie de servicii turistice online de pe piata locala, a castigat premiul pentru “Cel mai bun website de rezervari online” in cadrul celei de-a 5-a editii a Galei Premiilor de Excelenta Hotel Tourism & Leisure Investment Conference. In cadrul aceluiasi eveniment, Happy Tour, grup care detine in portofoliul sau Paravion.ro, a castigat premiul pentru “Cea mai buna agentie de turism”.

Premiul castigat de Paravion.ro vine ca urmare a unui program complex de imbunatatiri si dezvoltare a serviciilor turistice, program in care s-au investit numai in 2011 aprox. 400.000 Eur. 

“Premiul castigat reprezinta pentru noi o recunoastere a investitiilor realizate in 2011 atat in imbunatatirea platformei web cat si in securizarea platilor. Ne bucuram sa fim recunoscuti ca cea mai buna agentie de turism online din Romania, cu atat mai mult cu cat este un domeniu extrem de competitiv si cu o dinamica foarte mare”, a declarat Remus Visan, Deputy Managing Director al Paravion.ro.

Astfel, in noiembrie 2011, agentia si-a relansat platforma de vanzari online prin adaugarea de noi servicii integrate, devenind astfel mult mai flexibila si mai apropiata de consumator. Imbunatatirea platformei a dat posibilitatea clientilor Paravion.ro sa beneficieze de un motor de cautare mult mai performant, care permite o sesiune mai lunga de navigare fara ca rezultatele cautarii sa expire. In plus, clientii Paravion.ro pot folosi un singur cos de cumparaturi pentru toate serviciile (bilete de avion, cazare, asigurare de calatorie).

Un alt avantaj important oferit de Paravion.ro consta in rezultatul cautarii zborurilor – in timp ce toate celelalte website-uri prezinta durata totala a zborului, fara vizualizarea timpilor de escala, platforma Paravion.ro permite clientilor sa vada durata pe segment si timpul de escala in aeroport. 

De la inceputul acestui an Paravion.ro a dezvoltat impreuna cu PayU 45 de filtre de siguranta a tranzactiilor, ceea ce face ca achizitiile prin intermediul website-ului sa fie 100% sigure.

***

Despre Paravion.ro

Lansata in 2005, Paravion.ro este prima agentie romaneasca de servicii turistice online. Incepand din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, liderul companiilor de turism din Romania, integrare care a urmarit dezvoltarea celui mai complex si mai important furnizor de servicii de turism din Romania.

 
« Inapoi la lista de noutati