Noutati: Comunicat de presă. Premieră în România: Călătorii fără stres prin serviciul Paravion SMS - Paravion

Noutati

13 Feb 2013

Comunicat de presă. Premieră în România: Călătorii fără stres prin serviciul Paravion SMS

 

De astăzi, toţi cei care îşi rezervă o călătorie prin intermediul agenţiei de servicii turistice online Paravion au posibilitatea de a se abona la serviciul de notificare prin SMS, pentru a primi direct pe telefonul mobil toate informaţiile de care au nevoie pentru o călătorie reuşită - fără să mai fie nevoie să îşi tipărească date precum numărul rezervării sau să îşi salveze în telefonul mobil datele de contact ale agentului de turism, în caz de urgenţe la destinaţie.

Astfel, în premiera în Romania, la orice tip de bilete de avion rezervate prin Paravion, utilizatorii de telefoane cu internet se pot abona la serviciul de notificare prin SMS care le transmite un link personalizat, de unde pot accesa în timp real toate informaţiile necesare unei călătorii, precum prognozele meteo ale destinaţiei de călătorie, codul rezervării online sau actualizări în timp real privind eventualele modificări la orarul zborului rezervat.

„Traversăm o epocă a evoluţiilor tehnologice foarte rapide, în care toţi suntem dependenţi de telefonul mobil şi în care toţi ne dorim pachete de servicii personalizate. De aceea, în premieră în România, serviciul de notificare Paravion prin SMS aliniază serviciile de turism profesionale la noile standarde de mobilitate, eficienţă şi accesibilitate la care se aşteaptă călătorul modern”, declară Javier Garcia del Valle, EVP / CEO Happy Tour Group. 

„O vacanţă personală sau o călătorie de business trebuie să fie o experienţă plăcută şi lipsită de griji de la început până la sfârşit. Serviciul este foarte util deoarece îţi actualizează în timp real informaţiile despre călătorie iar dacă de exemplu ai o modificare la orarul de zbor programat, serviciul te va anunţa oriunde eşti, diminuând astfel impactul acestui tip de neplăceri”, declară de asemenea Remus Vişan, Deputy Managing Director Paravion Tour.

 

                                                                                   

Despre Paravion

Paravion este compania OTA (online travel agency) a grupului Happy Tour.

Proprietate a GED Capital, Happy Tour Group este liderul pieţei de turism din România.

În anul 2012, Paravion.ro a primit premiul pentru “Cel mai bun website de rezervări online din România” în cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Site-ul dispune de Call Center-ul Paravion şi de 46 de filtre de siguranţă dezvoltate personalizat de către PayU.

 
« Inapoi la lista de noutati