Noutati: Cadou Paravion.ro - 25 RON discount! - Paravion

Noutati

02 Dec 2008

Cadou Paravion.ro - 25 RON discount!

Pentru fiecare bilet de avion cumparat prin www.paravion.ro si emis pe o companie de linie (biletele emise pe companiile low cost si biletele charter sunt excluse), obtii un cupon de reducere in valoare de 25 ron. Cuponul poate fi folosit o singura data pentru urmatoarele bilete de avion rezervate prin www.paravion.ro sau direct in agentiile Paravion Tour.
 
Se pot cumula maxim 10 cupoane (cu o reducere maxima de 250 ron) pentru cumpararea unui bilet de avion pe companii de linie. Cupoanele  au o valabilitate de maxim 2 ani de la data emiterii si sunt transmisibile catre alti pasageri.
 
                Cuponul se obtine trimitand un e-mail catre callcenter@paravion.ro  si mentionand codul rezervarii, numarul biletului emis  sau referinta de plata PayU.
 
UPDATE! Cupoanele de reducere in valoare de 25 RON care au fost emise pana la data de 30 august 2014 sunt valabile pana la data de 31.12.2014, dupa aceasta data programul urmând sa fie suspendat. Dupa data de 30 august 2014 nu se mai emit vouchere pentru bilete de avion.
 
 
« Inapoi la lista de noutati