Noutati: British Airways sarbatoreste un an de la deschiderea Terminalui 5 - Paravion

Noutati

27 Mar 2009

British Airways sarbatoreste un an de la deschiderea Terminalui 5

British Airways ne anunta cu placere implinirea unui an pe data de 27 martie de la deshiderea noului terminal.

Terminalul 5 de pe aeroportul London Heathrow a avut un flux de pasageri de peste 20 milioane de cand si-a deshis portile.In acest moment gazduieste peste 92% din serviciile British Airways cu o cifra de 500 de zboruri zilnice si 1.85 milioane de vizitatori in Galleries lounges.
Acestea din urma sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale oricarui pasager:fie ca aveti nevoie de un dus intre zboruri, de un tratament spa, de servicii de calcat haine pana la o cina bine preparata,ele se potrivesc ca o manusa mai ales clientilor care calatoresc in scop de afaceri.Zona Work and Entertaiment ofera internet wireless gratis si acces la printere.

Creat cu scopul de a fluidiza traficul pe acest aeroport,conexiunile intre zboruri sunt localizate chiar in inima terminalului.
 
In cazul in care aveti o escala mai mare ca durata intre zboruri si sunteti un impatimit al shopping-ului,Terminalul 5 va ofera peste 100 de magazine, duty-free-uri, restaurante precum Harrods,Reiss,Gordon Ramsay sau Wagamama.

Daca cele prezentate mai sus nu v-au convins sa alegeti acest terminal pentru transfer, sa vedem ce spun statisticile:83%din zboruri au plecat la timp,timpul necesar pentru transferul bagajelor este de 23 minute, iar luna trecuta 82%dintre pasageri s-au dovedit extrem de multumiti de Galleries Lounges.

 

« Inapoi la lista de noutati