Noutati: Air France iti ofera un Disney pass gratuit! - Paravion

Noutati

07 Jul 2009

Air France iti ofera un Disney pass gratuit!

Experimentați GRATUIT magia celor două Parcuri Disney

Pentru fiecare rezervare de zbor Air France spre Paris, Disneyland Paris are plăcerea să vă ofere un bilet gratuit pentru ambele parcuri: Disney Park şi Walt Disney Studios.

Oferta se aplică tuturor rezervărilor pentru bilete de avion făcute înainte de 31 iulie 2009.

Un bilet gratuit, datat, va fi rezervat în exclusivitate pentru primul pasager de pe itinerariu (de ex., confirmarea rezervării).

Pentru a beneficia de această ofertă, pasagerul trebuie să meargă la intrarea în Parcurile Disney şi să prezinte itinerariul, un act de identitate şi cartea de îmbarcare (toate documentele trebuie să fie emise pe același nume). Biletul gratuit, datat, trebuie să fie folosit în 5 zile de la data plecării înscrisă pe itinerariu şi cartea de îmbarcare. Biletul trebuie utilizat în ziua în care a fost emis. Această ofertă este valabilă pentru o singură vizită, până la 30 septembrie 2009 inclusiv, cu excepția zilelor de 26 şi 27 septembrie 2009.

Rezervați bilete pentru Disneyland Paris pentru însoțitorii dumneavoastră cu ofertele promoționale exclusive, aflați mai multe despre Disney Resort and Parks şi nu uitați: copiii sub 7 ani pot intra şi se pot juca GRATUIT!

« Inapoi la lista de noutati