Noutati: “Calatorii” cu Ana-Maria Caia la RFI Romania - Paravion

Noutati

08 May 2014

“Calatorii” cu Ana-Maria Caia la RFI Romania

BUCURESTI, 8.05.2014.
RFI România si Ana-Maria Caia lanseaza duminica, 11 mai 2014, emisiunea “Calatorii” care va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 12.10.
 
La “Calatorii”, un invitat-vedeta povesteste despre locurile care l-au marcat si isi dezvaluie preferintele personale in materie de turism. In prima editie, de duminica, 11 mai, Andrei Gheorghe vorbeste despre Istanbul. La prima vizita in capitala Turciei, faimosul om de radio a vandut jucarii chinezesti in Grand Bazaar. Mai apoi, in alte calatorii, a ajuns la Ritz-ul de pe malul Bosforului imbracat in alb, ca un personaj din Jules Verne, a riscat un masaj la un hamam autentic (baie turceasca) si a gustat din diferite feluri de mancare.
 
 “Calatoriile vor fi probabil sminteala noului mileniu si fiecare dintre calatori jefuieste locurile prin care trece de frumusetea lor, de autenticul lor. Singurul mod in care putem compensa acest “jaf” este sa spunem povesti despre lumea noastra. De aceea am conceput aceasta emisiune de radio, impreuna cu echipa RFI Romania si cu sprijinul Paravion.ro.” spune Ana- Maria Caia.
 
Prima serie a emisiunii “Calatorii” este sponsorizata de Paravion.ro, primul site de rezervari de bilete de avion 100% online din Romania. Paravion.ro pune la dispozitia utilizatorilor bilete de avion, vacante, hoteluri si inchirieri auto in toate destinatiile lumii si asigura asistenta 24/24 prin call-center.
 
Despre Ana-Maria Caia
Ana-Maria Caia este producator TV si jurnalist de travel. Scrie pe Caia.ro si in reviste ca “Esquire”, “Marie Claire” sau “Dilema”. A realizat emisiunea “Bazar” de pe TVR 2, cu Razvan Marc, care a avut ratinguri de top pentru al doilea canal al televiziunii publice si peste 100 de editii difuzate.
 
Despre RFI Romania
De peste de 20 de ani, RFI Romania difuzeaza programe, in romana si in franceza, consacrate actualitatii, culturii si francofoniei. Cu o echipa de 25 de persoane la Bucuresti si doi jurnalisti la Paris, RFI Romania difuzeaza zilnic 13 ore de programe proprii, acordand o atentie speciala actualitatii. Postul emite in FM la Bucuresti, Iasi, Craiova si Cluj. Alte 60 de posturi de radio din tara preiau o parte din programe. In total, RFI Romania este ascultat zilnic de circa 200.000 de oameni in intreaga tară. Pe web, pagina RFI Romania inregistreaza o crestere puternica a numarului de cititori (cu 45% mai multe accesari in 2013).
 
 
 
« Inapoi la lista de noutati