Aeroport Marco-Polo (VCE), Venetia - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Marco Polo (VCE), Venetia, Italia

Adresa:

Venice Marco Polo Aeroport, Via Galileo Galilei, 30/1, Venice, Italy

Telefon:
+39 041 260 6111
Timezone:
Europe/Rome
 
Al cincilea din Italia, Aeroportul Marco Polo este situat la aproximativ 8km in nordul Venetiei si deserveste curse interne, europene, dar si cateva zboruri catre America de Nord si Orientul Mijlociu
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Printre facilitatile de care se pot bucura pasagerii ajunsi pe Aeroportul Marco Polo se numara brouri de schimb valutar, banci, si un oficiu postal, la care se adauga un VIP Lounge, un serviciu de rezervari hoteliere si un punct pentru acordarea primului ajutor.
 
In plus, exista baruri, restaurante, un snack bar si o pizzerie in sala Sosiri.
 
Magazinele sunt localizate in sala de plecari Extra Schengen, care include si duty free, magazine de presa, o librarie, un magazin de haine, de pantofi, un magazine de ochelari de soare, o alimentara, un magazin de bijuterii si cateva magazine de suveniruri.
 
Facilitati pentru depozitarea bagajelor sunt oferite de catre aeroport.
 
Hoteluri in apropiere
 
Aeroportul Marco Polo nu ofera servicii de cazare, insa in apropierea aeroportului exista cateva hoteluri precum: Fly Hotel - localizat la 300 m de aeroport, Antony Hotel - localizat la 10 km de aeroport si Ramada - la 4 km.
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Data fiind asezarea geografica, transferul Aeroport Marco Polo - Venetia se poate face atat cu mijloace terestre, cat si pe apa. Astfel, exista autobuze si taxiuri pe apa (tel: (0)4 1541 5084), precum si un serviciu de transport terestru cu autobuzul, la fiecare 20 de minute catre Padua, Mestre si Venetia (tel: (0)4 1541 5180). 
 
Gara Venetia - Mestre este legata de aeroport de o linie de autobuze (din 20 in 20 de minute ) care conecteaza aeroportul si cu Coasta Adriatica.
 
Parcare in zona aeroportului
 
Aeroportul Marco Polo dispune de locuri de parcare atat pentru vehicule de dimensiuni mici, cat si pentru rulote sau alte categorii de mijloace de transport personal, precum cele pe apa. Pentru aceste servicii, in functie de categoie, perioada sau durata de stationare, tarifele pornesc de la 5 EUR/zi si pot ajunge depasi 100 EUR/luna.