Aeroport Valencia (VLC), Valencia - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Valencia (VLC), Valencia, Spania

Adresa:
Valencia Airport, Carretera del Aeropuerto, s/n, 46940 Manises, Valencia, Spain
Telefon:
+34 902 40 47 04
Timezone:
Europe/Madrid
Aeroportul Valencia, cunoscut si ca Aeroportul Manises, este situat la 8km in vestul orasului Valencia. Aeroportul din Valencia se afla pe locul 8 in topul celor mai aglomerate aeroporturi din Spania si pe locul 2 in topul aeroporturilor din regiune, dupa Aeroportul Alicante. 
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Pentru pasagerii ajunsi pe Aeroportul Valencia, facilitatile existente includ servicii bancare, ATM-uri, oficii de schimb valutar, puncte de Internet WiFi, precum si servicii de telefonie sau fax. La acestea se adauga puncte de informare turistica, puncte de prim ajutor, precum si o multime de magazine, duty free-uri, snack bar-uri si restaurante. 
 
Hoteluri in apropiere
 
In apropierea Aeroportului Valencia, la o distanta de mai putin de 2-3km se gasesc cateva hoteluri de 2 pana la 4* printre care Tryp Valencia Azafata Hotel, Travelodge Valencia Aeropuerto sau Holiday Inn Express Valencia Bonaire
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Aeroportul este legat de centrul orasului Valencia prin 2 linii de metrou si o linie de autobuz. Calatoria cu metroul pana la statia Carrer de Colón dureaza aproximativ 25 de minute, in timp ce calatoria cu autobuzul dureaza aproximativ 45 de minute si opreste in statiile Mislata, Quart de Poblet si Manises. 
 
Parcare in zona aeroportului
 
Pentru confortul pasagerilor sai, Aeroportul Valencia dispune de un numar limitat de locuri de parcare, pe care le pune la dispozitia celor care doresc sa lase vehiculele personale stationate in zona aeroportului pe perioada calatoriei. Astfel, serviciul de parking poate fi solicitat in functie de perioada, durata sau alte optiuni suplimentare.