Aeroport Lester-B-Pearson-International-Airport (YYZ), Toronto - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Lester B. Pearson International Airport (YYZ), Toronto, Canada

Adresa:
Lester B. Pearson International Airport, 6135 Silver Dart Dr, Mississauga, ON L5P 1B2, Canada
Telefon:
Timezone:
America/Toronto
 
Aeroportul Toronto, cunoscut si ca Aeroportul Pearson este situat la aproximativ 30km de centrul orasului si are doua terminale. Terminalul 1 este dedicat curselor Air Canada si altor cateva zboruri internationale, in timp ce Terminalul 2 preia toate cursele tuturor celorlalte companii aeriene. 
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Pasagerii ajunsi pe terminalele Aeroportului Pearson pot avea acces la banci, birouri de schimb valutar si ATM-uri pentru carduri in toate cele 3 terminalele. Exista o multime de baruri si restaurante in toate terminalele. Cumparaturile, inclusiv dutty free se pot face in magazine situate in toate cele 3 terminale.
 
De asemenea, intre terminale exista transport gratuit pentru pasagerii care solicita alte servicii localizate in alt terminal.
 
Hoteluri in apropiere
 
In cadrul Aeroportului Pearson, harta optiunile de cazare arata astfel: Sheraton Gateway Hotel (tel: 905 672 7000) este localizat in aeroport, adiacent  Terminalului 3. Alte hoteluri localizate langa aeroport, care ofera shuttle services catre aeroport, sunt: Quality Hotel and Suites Toronto Airport East (tel: 416 240 9090), Toronto Marriott (tel: 416 674 9400), Toronto Airport Hilton (tel: 905 677 9900) si  Radisson Suites Toronto Airport (tel: 416 242 7400)
 
Distanta fata de oras si modalitati de transfer aeroport-oras
 
Data fiind distanta de 27km dintre Aeroportul Pearson si centrul orasului Toronto, in lipsa unui autoturism personal, distanta poate fi parcursa cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. The Toronto Transit Commission (TTC), GO Transit, Mississauga Transit si Airport Express asigura servicii de transport la aeroport si asigura transportul catre Toronto si imprejurimi. 
 
Parcare in zona aeroportului
 
Aeroportul Pearson dispune de zone de parcare dedicate pasagerilor sai, pentru care tarifele difera in functie de perioada si durata necesara. Astfel, tarifele pornesc de la 5$/30 minute si pot ajunge pana la 90$/zi.