Aeroport Narita-International-Aeroport (NRT), Tokyo - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Narita International Aeroport (NRT), Tokyo, Japonia

Adresa:
New Tokyo International Airport, Narita International Airport 1-1 Furugome, Narita, Chiba Prefecture 282-0004, Japan
Telefon:
+81 476-34-8000
Timezone:
Asia/Tokyo
 
Aeroportul International Narita este principalul aeroport din zona Tokyo, aflat la aproximativ 60km de centrul orasului. Al doilea mare aeroport din Japonia, Aeroportul Tokyo este hub international pentru cateva companii aeriene importante precum Japan Airlines sau All Nipon Airways - la nivel national, precum si Delta Air Lines sau United Airlines.
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Pasagerii ajunsi pe Aeroportul Narita au la dispozitie un shuttle gratis pentru transferul intre cele 2 terminale la fiecare 7-20 minute, aproximativ 1.5km (1 mile) in aprox 10 minute. In ambele terminale exista banci, ATM-uri, birouri de schimb valutar si oficii postale. La acestea se adauga clinici medicale, un cabinet stomatologic, o multime de magazine, duty free-uri si restaurante cu specific japonez si european. 
 
Hoteluri in apropiere
 
Nu exista hoteluri la Aeroportul Narita, Tokyo. Cele mai apropiate hoteleuri de aeroport sunt ANA Hotel Narita (tel: (0)476 331 311), Holiday Inn Tobu Narita (tel: (0)476 321 234), Hotel Narita Tokyu (tel: (0)476 330 109) si Hotel Nikko Winds Narita (tel: (0)476 331 111). 
 
Exista un serviciu de rezervare la aeroport in Terminalul 1.
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Pasagerii sunt rugati sa verifice terminalul in care trebuie sa ajunga pentru ca fiecare terminal are statia sa.
Keisei Electric Railway  pune la dispozitie trenuri normale cat si Skyliner  pentru care este nevoie de rezervare (timpul calatoriei pana in centrull Tokyo: 60 minute); Japan Railways  pune la dispozitie  Narita
Express (este nevoie de rezervare)  si trenuri rapid fara rezervare.
 
Parcare in zona aeroportului
 
In functie de tipul vehiculului si de durata stationarii, Aeroportul Narita din Tokyo ofera pasagerilor sai un serviciu de parking accesibil si sigur. Astfel, pentru stationari de 30 de minute, tarifele pot varia intre 0,5 si 4 euro, in timp ce pentru stationari mai mari, tarifele pot ajunge si la 30 euro/zi.