Aeroport Congonhas (CGH), Sao-Paulo - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Congonhas (CGH), Sao Paulo, Brazilia

Adresa:

Av. Washington Luís, s/nº- Vila Congonhas, São Paulo - SP, 04626-911, Brazil

 
Telefon:
+55 11 5090-9000
Timezone:
America/Sao_Paulo
 
Aeroportul Congonhas sau Aeroportul Sao Paulo este unul dintre cele 3 aeroporturi destinate pasagerilor civili, care deservesc unul dintre cele mai mari orase din Brazilia. 
 
Dincolo de numarul mare care aterizeaza sau zboara de pe acest aeroport, Congonhas este renumit pentru arhitectura si facilitatile sale moderne, la nivel mondial. 
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Printre facilitatile oferite in cadrul Aeroportului Congonhas din Sao Paulo se regasesc serviciile bancare, ATM-urile, oficiile de schimb valutar, precum si o multime de magazine, duty free-uri si restaurante cu specilaitati locale. La acestea se adauga puncte de informatii turistice, de prim ajutor, de rezervari hoteliere, precum si oficii destinate bagajelor pierdute. 
 
Hoteluri in apropiere
 
Pentru cei care prefera o cazare in apropierea Aeroportului Congonhas din Sao Paulo, variantele sunt urmatoarele: Blue Tree Premium Congonhas Airport - hotel de 4*, aflat la aproximativ 400m de aeroport; Transamerica Executiv, aflat la 0,5km sau Slaviero Slim, hotel de 3* aflat la mai putin de jumatate de kilometru distanta. 
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Aeroportul este situat la aproximativ 10km de centrul orasului, astfel ca transferul se poate efectua cu ajutorul autobuzelor. Astfel de curse leaga Aeroportul Congonhas de Aeroportul Gaurulhos, precum si de centrul orasului Sao Paulo. Traseul include Termnalul Tietê Bus, Terminalul Palmeiras-Barra Funda Intermoda, Itaim Bibi, Praça da República,statia de metro Tatuapé, precum si hotelurile din apropiere.
 
Parcare in zona aeroportului
 
Serviciul de parking oferit de Aeroportul Congonhas din Sao Paulo include un numar limitat de locuri de parcare dintre care aproximativ 2000 sunt acoperite si mai putin de 1000 - outdoor.
 
Pentru un loc de parcare in zona Aeroportului Congonhas trebuie sa plateasca tarife cuprinse intre 12$ pentru stationari mai scurte de 1ora, respectiv 63$/zi.