Aeroport Beauvais-Tille (BVA), Paris - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Beauvais Tille (BVA), Paris, Franta

Adresa:
Beauvais–Tillé Airport,  Route de l'Aéroport, 60000 Beauvais, France
Telefon:
+33 892 68 20 66
Timezone:
Europe/Paris
 
Aeroportul Beauvais este unul dintre cele mai mici aeroporturi din Franta. Situat la aproximativ 85 km de centrul Parisului, aeroportul are doua terminale si este destinat in principal curselor low cost. 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Desi un aeroport de talie medie, Aeroportul Beauvais ofera pasagerilor sai o plaja larga de facilitati si servicii, precum servicii bancare, ATM-uri, puncte de schimb valutar, magazine, duty free-uri, snack bar-uri si magazine. 
 
Hoteluri in apropiere
 
In apropierea Aeroportului Beauvais se afla cateva hoteluri de 2 si 3 stele, printre care City Hôtel, Hôtel Ibis Beauvais, Kyriad Hotel, Hôtel Mercure Beauvais, Chenal Hôtel, Hôtel Le Renaissance sau Hôtel de la Résidence.
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Distanta dintre centrul Parisului si Aeroportul Beauvais poate fi parcursa cu transportul in comun, cu trenul sau cu autobuzul. Astfel, pentru calatoria dureaza in jur de 90 de minute, iar costurile sunt de 15-20 euro. La acestea se adauga taxiurile, pentru care costul ajunge pana la 100-120 euro, iar calatoria dureaza in jur de o ora, in functie de trafic.
 
Parcare in zona aeroportului
 
Aeroportul Beauvais dispune de aproximativ 3000 de locuri de parcare, pentru stationari de scurta si de lunga durata. Tarifele pentru acest serviciu pornesc de la 5 euro pentru o stationare mai scurta de 2h si pot ajunge pana la 10 euro/zi pentru o stationare de sase zile.