Aeroport John-F-Kennedy (JFK), New-York - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre John F Kennedy (JFK), New York, Statele Unite ale Americii

Adresa:
John F. Kennedy International Airport, Jamaica, New York, NY 11430, United States
 
 
Telefon:
+1 718-244-4444
Timezone:
America/New_York
Aeroportul John F. Kennedy este unul dintre cele mai importante aeroporturi din New York si chiar SUA. Aeroportul are in prezent 8 terminale, aflate la distante considerabile, astfel incat pasagerii care zboara de pe acest aeroport sunt rugati sa acorde importanta sporita terminalului de pe care decoleaza. Transferul intre cele 8 terminale este asigurat in mod gratuit de AirTrain insa, chiar si asa, efectuarea transferului dureaza. 
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Fiind un aeroport atat de important si de tranzitat, Aeroportul JFK din New York este gazda pentru unele dintre cele mai renumite branduri din lume, pornind de la mancare si bauturi, pana la haine, electronice si bijuterii. 
 
La acestea se adauga servicii bancare, ATM-uri, case de schimb valutar, internet gratis, centre de prim ajutor, puncte farmaceutice si multe zone special amenajate pentru diferite categorii de calatori - de la business si VIP, pana la pasageri care calatoresc cu bebelusi, sau pasageri cu probleme locomotorii. 
 
Hoteluri in apropiere
 
In apropierea Aeroportului JFK exista o multime de hoteluri si moteluri la care pasagerii pot apela. Cateva dintre acestea sunt Best Western JFK Airport - (718) 977-2100, Confort Inn JFK - (718) 977-0001 sau Courtyard by Marriott JFK Airport (800) 880-1934
 
Parcare in zona aeroportului
 
Aeroportul JFK din New York dispune de locuri de parcare disponibile pentru rezervare online, atat pentru stationari de scurta durata, cat si pentru stationari de lunga durata. In plus, pentru pasagerii care zboara des si folosesc in mod constant serviciul de parking, exista chiar un program de fidelizare, prin care se pot aduna puncte, numit Thanks Again. 
 
Pentru acest tip de serviciu, tarifele pornesc de la 4$ pentru stationari pana in 30 de minute si pot ajunge pana la 33$/zi.