Aeroport Sheremetyevo-Intl-Airport (SVO), Moscova - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Sheremetyevo Intl Airport (SVO), Moscova, Rusia

Adresa:
Sheremetyevo International Airport, Khimki, Moskovskaya oblast, Russia, 141400
Telefon:
+7 495 578-65-65
Timezone:
Europe/Moscow
 
Aeroportul International Sheremetyevo este unul din principalele 3 aeroporturi din Moscova, situat la aproximativ 29km nord-vest de centrul orasului. In prezent, aeroportul este al doilea din Rusia ca marime si trafic de pasageri, dupa Aeroportul Domodedovo.
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
In Aeroportul Sheremetyevo, in Terminalul 2, pasagerii pot beneficia de servicii bancare, birouri de schimb valutar si automate pentru carduri. Ca servicii suplimentare, pasagerii au acces la fax, convorbiri telefonice internationale, xerox si oficii postale. In ambele terminale se gasesc restaurante si baruri, plus duty free-uri si alte magazine.
 
Hoteluri in apropiere
 
In cadrul Aeroportului Sheremetyevo, exista 2 hoteluri in Terminal 2: Novotel (tel: (0)95 578 9401 sau 926 5900), care ofera transfer gratuit catre Terminalul 1, si Sheremetyevo-2 Hotel (tel: (0)95 578 5753). 
Un birou de rezervari hoteliere este de asemenea disponibil la aeroport (tel: (0)95 967 8102). In Moscova mai gasim Holiday Inn, Le Meridien, Marriott, Radisson, Sheraton si Sofitel.
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
In cazul traseului Aeroportul Sheremetyevo - Moscova, taxiul este cu siguranta cea mai rapida si simpla modalitate de a ajunge in oras. O calatorie cu taxiul pana in centrul orasului dureaza aprox 20 minute, iar taxiuri se gasesc non stop in fata celor 2 terminale. 
 
Liniile de autobuz ce leaga aeroprul de oras sunt disponibile 24 ore pe zi, iar statiile de autobuz se gasesc in fata Terminalului 1 si in fata Terminalului 2- Sosiri.
 
Autobuzul 551 merge catre statia de metrou Rechnoi Vokzal si autobuzul nr 517 catre metroul Planernaya. O calatorie catre centru dureaza aprox 1h si 15 minute, dintre care jumatate de ora cu metroul.