Aeroport Orio-Al-Serio (BGY), Milano - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Orio Al Serio (BGY), Milano, Italia

Adresa:
SACBO Via Aeroporto 13, I-24050 Orio Al Serio, Italia
Telefon:
(+)39 035 326323
Timezone:
Europe/Rome
 
Aeroportul cunoscut si ca Orio al Serio se afla la 45km de Milano, in partea de nord-est, langa orasul cu acelasi nume - Bergamo. 
 

Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale

Pasagerii ajunsi pe Aeroportul Bergamo au acces la cateva magazine specifice zonelor de aeroport, printre care si duty free-uri, cafe bar-uri si snack bar-uri, servicii bancare si de schimb valutar, o biserica, o farmacie, un lounge VIP, precum si un oficiu pentru turisti. 
 
 

Hoteluri in apropierea aeroportului Bergamo

Cum si Bergamo este o destinatie vizitata, aeroportul dispune de cateva optiuni de acomodare in imediata apropiere. Astfel, puteti alege sa va cazati la Hotel Piazza Vecchia, unul dintre cele mai cautate hoteluri din zona, sau GombitHotel, ori Il Gourmet. 
 
 

Distanta fata de oras si modalitati de transfer aeroport-oras

Spre deosebire de Aeroportul Linate sau Malpensa, Aeroportul Bergamo nu dispune de o infrastructura la fel de ofertanta. Cu toate acestea, pasagerii care doresc sa ajunga in Milano, pot opta pentru o calatorie cu trenul, din gara Bergamo, unde se ajunge in 10 minute, cu un autobuz de la aeroport, pretul biletului fiind de 1,5 EUR. Din gara Bergamo, trenurile pleaca la fiecare 30-60 de minute catre gara Milano, calatoria dureaza pana la 1 ora, iar biletul costa 4 EUR.
 
O alta varianta de transfer este autobuzul, pentru care biletul costa 5 EUR pentru un drum dus si 9 EUR pentru un drum dus-intors. 
 
O cursa cu taxiul pana in Milano ajunge pana la 100-120 EUR. 
 
 

Parcare in zona aeroportului

Aeroportul Bergamo ofera pasagerilor ajunsi pe terminalele sale aproximativ 5000 de locuri de parcare, serviciu care poate fi achizitionat pe perioade scurte, medii sau lungi.