Aeroport Luqa-Malta-International-Airport (MLA), Malta - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Luqa, Malta International Airport (MLA), Malta, Malta

Adresa:
Malta International Airport plc, Luqa, LQA 05, Malta
Telefon:
(0)249 600
Timezone:
Europe/Malta
FACILITATI AEROPORT

Servicii: exista 2 banci in Sala de Intampinare si cateva case de schimb valutar, deschise non-stop in Sala de Intampinare si de preluare a bagajelor.
Restaurante: exista numeroase restaurante, un bistro la etajul 3, 2 cafenele la check-in si Sala de Intampinare. Un snack bar se gaseste la Plecari cat si un restaurant si drive-in se afla fata in fata cu terminalul.
Magazine: exista magazine duty-free la Plecari si la sosiri cat si magazine obisnuite in Sala de Intampinare si la check-in: cofetarie, ziare, farmacie, florarie, lirarie si jucarii.
Bagaje: exista serviciu pentru bagaje.

TRANSPORT
 
Taxi: exista o companie de taxi cu tarife maxime fixe (tel: (0)6999 6441) pentru toate destinatiile din Malta. Exista un loc special in Sala de Intampinare unde pot fi cumparate bilete de taxi.
Autobuz: autobuzul nr. 8 circula regulat spre/dinspre Valletta si poate fi luat din statia din fata salii de check-in. Intrevalul de circulatie: 0600-2230. Informatii suplimentare la biroul de informatii turistice (tel: (0)6999 6441).

HOTELURI AEROPORT

Nu sunt hoteluri in aeroport, dar informatiile necesare si rezervari la hotelurile din Malta se pot obtine la Biroul de informatii turistice din Sala de Intampinare. Hoteluri aproape de aeroport sunt Golden Tulip Vivaldi Hotel (tel: (0)378 100), la 10km (6.2 miles) departare si Hilton Malta (tel: (0)336 201), la 14km (8.7 miles).