Aeroport Barajas (MAD), Madrid - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Barajas (MAD), Madrid, Spania

Adresa:
Aeropuerto de Barajas, Avenida de la Hispanidad, s/n, 28042 Madrid, Spain
Telefon:
+34 913 21 10 00
Timezone:
Europe/Madrid
 
Aeroportul Barajas din Madrid este unul dintre cele mai mari si mai aglomerate aeroporturi din Spania, dar si din Europa. Localizat la aproximativ 15km de centrul Madridului, aeroportul este hubul companiei aeriene Iberia Airlines si are in prezent 4 terminale. 
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
In cele 4 terminale ale Aeroportului Barajas gasim 3 banci, birouri de schimb valutar, automate pentru carduri, dar si o posta. Cateva magazine si restaurante se regasesc in toate terminalele, de unde nu lipsesc nici magazinele si duty-free urile.
 
Hoteluri in apropiere
 
Hotelurile de langa Aeroportul Barajas sunt Hotel Barajas (tel: (0)91 747 7700), Alameda (tel: (0)91 747 4800) si  Diana Tryp(tel: (0)91 747 1355).
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Aflat la aproximativ 15km de Madrid, Aeroportul Barajas este legat de centrul orasului prin cateva cai de transport in comun. Autobuzele galbene pleaca la fiecare 15 minute din statia special amenajata,  catre Plaza de Colon, iar o astfel de calatorie dureaza 30 minute. Daca preferati metroul, linia de metrou nr 8 asigura transferul rapid catre centrul orasului si catre gara centrala. O astfel de calatorie costa 5EUR. 
 
Parcare in zona aeroportului
 
In cadrul Aeroportului Barajas din Madrid, serviciul de parcare este disponibil sub mai multe forme, printre care si low cost, VIP sau spatii pentru motociclete. Astfel, in functie de facilitatile dorite, pasagerii pot plati intre 20 euro/zi si 100 euro/luna.