Aeroport Los-Angeles-Intl (LAX), Los-Angeles - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Los Angeles Intl (LAX), Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Adresa:
1 World Way, Los Angeles, California 90045, Statele Unite ale Americii
Telefon:
+1 310-646-5252
Timezone:
America/Los_Angeles
 
Aeroportul Internațional Los Angeles este cel mai important aeroport din sudul Californiei, fiind si cel mai aglomerat, cu nu mai putin de 9 terminale. In 2012, Aeroportul Los Angeles a fost cuprins in topul celor mai aglomerate 10 aeroporturi din intreaga lume. 
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Aeroportul Los Angeles International ofera o plaja foarte larga de facilitati, atat pentru domeniul business, cat si pentru pasagerii care calatoresc cu familia. Pe toate terminalele, pasagerii au acces la o mare varietate de restaurante si magazine, inclusiv duty free-uri. La acestea se adauga oficii bancare, servicii de fotocopiere, internet wifi, lounge-uri business sau inchiriere de telefoane mobile. Desigur, din aeroport nu lipsesc punctele de prim ajutor si servicii medicale, centrele de informatii turistice si asistenta pentru pasagerii cu nevoi speciale. 
 
Hoteluri in apropiere
 
Cele mai apropiate hoteluri din vecinatatea aeroportului sunt Embassy Suites Airport, la aproximativ 1km; Americas Best Value Inn, la 1,5km sau Crowne Plaza Hotel, la o distanta de aproape 2km.
 
Distanta fata de oras si modalitati de transfer aeroport-oras
 
Aeroportul Los Angeles se afla la aproximativ 25km distanta fata de centrul orasului, astfel incat durata calatoriei poate depasi o ora, mai ales in timpul saptamanii, in perioadele de trafic intens. 
Pentru a parcurge distanta dintre aeroport si oras, pasagerii pot opta pentru unul dintre autobuze sau pentru calatoria cu metroul. 
 
Parcare in zona aeroportului
 
Serviciul de parcare in zona Aeroportului Los Angeles este disponibil spre rezervare online, pentru perioade scurte, medii sau pentru perioade indelungate. 
In functie de durata si de preferinte, tarifele difera si pot varia intre 10$/zi si cateva zeci de dolari pe saptamana.