Aeroport Luton-Airport (LTN), Londra - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Luton Airport (LTN), Londra, Marea Britanie

Adresa:

Luton Airport, Navigation House, Airport Way, Luton, Bedford LU2 9LY, United Kingdom

Telefon:
+44 1582 405100
Timezone:
Europe/London
 
Aeroportul Luton este situat la aproximativ 50km de centrul Londrei si este al patrulea aeroport al capitalei Marii Britanii, dupa Heathrow, Gatwick si Stansted. In prezent, Aeroportul Luton este baza pentru cateva companii aeriene de talie internationala, precum Ryanair sau EasyJet.
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Pasagerii ajunsi pe Aeroportul Luton din Londra au acces la cateva servicii si facilitati precum servicii bancare, ATM-uri si birouri de schimb valutar. La acestea se adauga puncte de prim ajutor, lounge-uri business, precum si magazine, inclusiv duty free, baruri si restaurante. 
 
Hoteluri in apropiere
In apropierea Aeroportului Luton se gasesc cateva hoteluri, dupa cum urmeaza: Holiday Inn Express - un hotel de 3*, aflat la aproximativ 300m de aeroport; Ramada Encore London Luton Airport, aflat la 0,5km distanta fata de aeroport, sau Hamptob by Hilton Luton Airport, la mai putin de 1,5km fata de aeroport. 
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Pentru transferul Londra - Aeroportul Luton, pasagerii pot apela la autobuz, metrou sau tren. 
Calatoria cu trenul dureaza aproximativ 30-40 de minute si costa 15 euro, doar dus. Autobuzele circula la fiecare 20 de minute, iar calatoria dureaza aproximativ 90 de minute. O astfel de calatorie cu autobuzul 757 sau cu National Express costa intre 10 si 15 euro.