Aeroport Sabiha-Gokcen (SAW), Istanbul - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Sabiha Gokcen (SAW), Istanbul, Turcia

Adresa:
Sabiha Gökçen International Airport, Sanayi Mh., 34906 Istanbul/Istanbul Province, Turkey
Telefon:
+90 216 588 8000
Timezone:
Europe/Istanbul
 
Aeroportul Sabiha Gokcen este al doilea din Istanbul, situat la 20 km de centrul asiatic si la 45 km de centrul european al capitalei Turciei.
 
Facilitati in aeroport si alte servicii comerciale
 
Pasagerii ajunsi pe Aeroportul Sabiha Gokcen au acces la banci, oficii de schimb valutar, o multime de magazine, duty free-uri si restaurante. 
La acestea se adauga o zona destinata unor eventuale intalniri de business. 
 
Hoteluri in apropiere
 
In cadrul Aeroportului Sabiha Gokcen se afla un hotel cu 128 de camere. Alte hoteluri aflate in apropierea aeroportului sunt ISG Airport Hotel, aflat la 0,2km, Ekinci Residence, aflat la 2km, precum si Airport Residence, aflat la 2,7km. 
 
Distanta fata de oras si modalitati de transport aeroport-oras
 
Aeroportul Sabiha Gokcen se afla la o distanta considerabila fata de centrul orasului Istanbul - aproximativ 20-30km. Astfel, pentru a ajunge la aeroport cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, pasagerii pot opta pentru cea mai ieftina varianta - autobuzul E10, pentru un bilet nu mai scump de 4 euro. Alte variante sunt autobuzele Havatas sau #E9, pentru care biletele de calatorie pot depasi 10 euro. 
 
Parcare in zona aeroportului
 
Aeroportul Sabiha Gokcen dispune de aproximativ 4800 locuri de parcare, dispuse pe 4 etaje si serviciu de parcare cu valet, in limita a 400 de locuri. 
 
Tarifele pentru astfel de servicii difera, in functie de perioada si durata si variaza intre 4 EUR pentru stationarile care nu depasesc o ora, si 12 euro/zi.