Aeroport Guglielmo-Marconi (BLQ), Bologna - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Guglielmo Marconi (BLQ), Bologna, Italia

Adresa:

Bologna G Marconi Aeroport SpA, Via Triumvirato, 84, 40132 Bologna, Italia

Email: 
Telefon:
(0)51 647 9688
Timezone:
Europe/Rome

Localizare: Aeroportul este situat la 6km (3.7 miles) nord-est de centrul orasului Bologna.

Transferul intre terminale: Un autobus leaga cele 2 terminale la fiecare 15 minute. Exista un autobus al aeroportului care asigura legatura cu centrul orasului si cu gara.

Facilitatile aeroportului

Servicii Financiare
Se gaseste o banca la primul etaj al terminalului A.Sunt de asemenea ATM si birouri de schimb in terminalele A si B. Un total de 53 de telefoane se gasesc in terminale si un oficiu postal in terminalul A.
Restaurante
Baruri si restaurante pot fi gasite in ambele terminale .Pe Via Triumvirata in afara terminalelor se afla un restaurant langa parcare P3.
Magazine
O varietate de magazine de la magazine de pantofi, magazine de haine piele , duty free pana la chioscuri de presa si tutungerii.
Bagaje
Biroul de bagaje pierdute se afla la parterul terminalului A.
Alte facilitati
2 Vip Lounge Club Marconi sunt disponobile in ambele terminale. In terminalul A mai este amenajata o camera de joaca pentru copii unde pot viziona desene animate si unde primesc un meniu special. Exista telefoane de urgenta special concepute pentru copii. Etichete speciale pentru identificarea bagajelor sunt disponibile la check in pentru carucioarelor de copii la bordul avionului.

Transport public si taxiuri

Cale ferata
Aeroportul este localizat la o distanta de 6 km de gara centrala din Bologna de unde pleaca trenuri catre toate destinatiile din Italia si orasele mari din Europa. Transportul pana la calea ferata cu Aerobus, o linie de autobuze ce pleaca la fiecare 15 minute de la aeroport).
Taxi: Taxiuri se gasesc la sosiri in ambele terminale.
Autobuz: Aerobus pana la gara din Bologna la fiecare 15 minute. O linie suplimentara functioneaza din Septembrie pana in Mai in timpul targurilor expozitionale cu exceptia Motor Show. De asemenea este o linie pana la aeroportul din Modena sau centrul Modena la fiecare 15 min (calatoria dureaza 60 de min).

Hoteluri pe langa aeroport
Nu exista hoteluri in aeroport. Cel mai apropiat de aeroport este Sheraton (tel: (0)51 246 541).
Transferul intre aeroport si hotel este asigurat gratuit din 20 in 20 minute, zilnic, in intervalul 05:30 - 24:00.