Aeroport Belfast-International-Airport (BFS), Belfast - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Belfast International Airport (BFS), Belfast, Marea Britanie

Adresa:

Belfast International Airport, Belfast BT29 4AB, UK

Email: 
Telefon:
(0)28 9448 4848
Timezone:
Europe/London

FACILITATI AEROPRT

Servicii:
casa de schimb valutar si cateva ATM-uri, servicii postale si telefonice.
Restaurante: o gama larga de restaurante in zona publica de la Plecari. Pasagerii straini se pot bucura de noul café-bar din terminalul international.
Magazine: in zona publica de la Plecari se gasesc multe magazine/chioscuri de ziare, magazine de suveniruri irlandeze, duty-free shop accesibil tuturor pasagerilor. Exista si o librarie la Sosiri.
Alte facilitati: loc de joaca copii, spatii pentru mama si copilul in zona Plecari, agentie voiaj, jocuri video, cabina foto si esplanada.

TRANSPORT

Feroviar:

Cea maia propiata gara este in Antrim, la 10km (6 miles) de from the airport, si face legatura cu Belfast, Lisburn si Londonderry. Mersul trenurilor este afisat in afara terminalului; detalii suplimentare se pot obtine de la biroul de informatii.
Rutier:
Taxiurile pleaca din fata terminalului si sunt autorizate de Autoritatea Aeroportului. Tarifele informative se pot obtine de la biroul de informatii, dar sunt afisate si in afara terminalului. Autobuze: AIRBUS (tel: (0)289 033 3000) circula in fiecare zi intre aeroport si cenrtrul orasului. Autobuzele pleaca din oras din statia Great Victoria Street Bus si gara o data la 30 de minute de luni pana vineri si la o ora duminica. Statia si gara Antrim asigura legaturi cu Belfast, Lisburn si Londonderry si este legata de un autobuz din ora in ora numit Antrim Airlink. Autocare: pentru pasagerii care calatoresc spre/dinspre nord-vest, linia Derry Direct operata de Airporter sta la dispozitie. Tarife si orarre se gasesc la biroul de informatii al aeroportului (tel: (0)28 9448 4848).

HOTELURI AERPORT


Fitzwilliam International Hotel (tel: (0)28 9442 2033) se afla la mica distanta de mers de terminalul principal al aeroportului. Hotelul are aer conditionat, restaurante si baruri, sala de conferinte, facilitati fitnes, sauna si parcare. Pentru detalii despre alte hoteluri contactati Oficiul Turistic al Irlandei de Nord (Northern Ireland Tourist Board) (tel: (0)28 9024 6609). Hoteluri la 5 minute de condus de aeroport sunt: Dunadry HotelHiltonTemplepatrick si Templeton Hotel.