Aeroport Dyce (ABZ), Aberdeen - Paravion.ro

Aeroporturi

Cauta un aeroport

Informatii despre Dyce (ABZ), Aberdeen, Marea Britanie

Adresa:

Aberdeen Airport, Dyce, Aberdeen AB21 7DU, UK

Email: 
Telefon:
(0)1224 722 331
Timezone:
Europe/London

Localizarea: Aeroportul este situat la 11.3 km nordvest de centrul orasului Aberdeen

FACILITATI AEROPORT

Servicii: casa de schimb fata in fata cu biroul de informatii, orar 0530-2200 de luni pana vineri, 0600-1800 sambata si 0600-2200 duminica. Exista si un ATM in fata biroului politiei si unul in sala de plecari interne.
Restaurante: aeroportul are un pub si cateva restaurante, bar si cafenea.
Magazine: librarie, magazin cadouri, duty-free shop situat dupa zona de control la Poarta 1.
Bagaj: biroul de bagaje pierdute se afla langa biroul de informatii al aeroportului. Carucioare gratuite stau la dispozitie in locuri special amenajate ale terminalului.
Alte facilitati: spatii pentru mama si copilul situate langa biroul de informatii.

TRANSPORT

Rutier:

Taxiuri pleaca din fata terminalului, tarife orientative se pot obtine de la biroul de informatii. Autobuze: circula de la aeroport in centrul orasului. In weekend autobuzele circula rar; informatii suplimentare despre alte companii si orare se gasesc la biroul de informatii al aeroportului. Companii de autobuze First Bus , Bluebird Scottish , Citylink si Watermill Buses .
Feroviar: 
Cea mai apropiata gara este Dyce de unde trenurile pleaca spre Aberdeen si Inverness. La gara se poate ajunge cu taxi. Din gara Aberdeen se pot lua trenuri catre alte destinatii din Scotia si Anglia.

HOTELURI IN AEROPORT

Aberdeen Airport Thistle Hotel
(tel: (0)1224 725 252) si Speedbird Inn (tel: (0)1224 772 884) se afla in imediata vecinatate a aeroportului. Thistle Hotel are prpria cursa spre/dinspre aeroport, in timp ce Speedbird Inn este la o departare de doar 400m (437 yards) de cladirea terminalului.