Bilete de avion Montevideo – Zboruri Montevideo - Paravion.ro

Bilete avion Montevideo - Uruguay

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 13647
Vrei sa calatoresti la Montevideo? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Bilete de avion Montevideo – Prezentare Montevideo

Bilete de avion Montevideo – Prezentare Montevideo
Daca ati considerat Mondevideo o destinatie mai putin accesibila, acum lucrurile s-au schimbat. Paravion.ro va asigura calatoria pana la destinatie. In sistemul Paravion.ro, puteti face cautari si compara ofertele pentru bilete avion Montevideo. Faceti rezervari de bilete de avion Montevideo pentru intervalul de calatorie dorit, si efectuati direct check-in online.

 

Oferta pentru bilete avion Montevideo

O data cu oportunitatea de a rezerva online bilete de avion Montevideo, va prezentam in cateva cuvinte si orasul de destinatie. Frumoasa capitala a Uruguay-ului, Montevideo, este renumita pentru parcurile si cladirile de acum 3 secole, dar si pentru cele mai importante muzee. Asezat in estuarul raului Plata, Montevideo este adesea vazut ca o scurta escala pe drumul dintre Buenos Aires si Rio de Janeiro. Nu e surprinzator ca este unul din cele mai vizitate orase din America de Sud, si foarte cunoscut de sud-americani. Merita adaugat pe lista destinatiilor de vacanta. Asa ca va invitam sa alegeti cea mai buna oferta de bilete avion Montevideo si sa va stabiliti traseele de calatorie. O plimbare prin Mercado del Puerto este o experienta de neuitat. Din 1867, este locul de intalnire al marinarilor si negustorilor vremii, iar in zilele noastre, este impanzit de magazine si restaurante. Este un loc grozav pentru a admira multimea, a manca la parridillas si a asculta muzica de chitara. Mai la est, se afla orasul vechi cu multe cladiri vechi in stil spaniol, multe datand de la mijlocul secolului 19. In Plaza de Independencia, una din cele 3 mari piete, se afla cladirile guvernului, alaturi de teatre, magazine si hoteluri. Locul ideal de promenada este Avenida 18 de Julio, principala artera a orasului Montevideo, care leaga principalele piete si care sta sub semnul agitatiei cotidiene.

Paravion.ro – oferte pentru bilete avion Bucuresti - Montevideo si internet check-in

citeste mai mult