Bilete de avion New York – Zboruri New York - Paravion.ro

Bilete avion New York - Statele Unite ale Americii

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 44
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 11828
Data plecare Pret
Aeroflot Bucuresti - New York 26 Feb 2018 1 escala 1 pasager Calatorie dus 298 €
Aeroflot Bucuresti - New York 02 Oct 2017 1 escala 1 pasager Calatorie dus 372 €
British Airways Bucuresti - New York 15 Noi 2017 - 19 Noi 2017 4 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 455 €
British Airways Bucuresti - New York 10 Oct 2017 - 15 Oct 2017 5 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 455 €
LOT Polish Airlines Bucuresti - New York 20 Oct 2017 - 03 Dec 2017 44 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 495 €
LOT Polish Airlines Bucuresti - New York 20 Oct 2017 - 03 Noi 2017 14 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 531 €

O calatorie mult asteptata catre America: oferta de bilete avion New York

O calatorie mult asteptata catre America: oferta de bilete avion New York
Rezervati bilete avion New York si sunteti in drum spre un oras de talie internationala. Daca ati vazut New York-ul puteti spune ca ati vazut lumea! Numai in New York veti intalni o diversitate atat de concentrata si de senzationala. Nici un alt oras nu are energia si mandria de a intretine o astfel de atmosfera, asa cum are New York.

Rezervare online de bilete avion New York

In primul rand, daca va hotarati sa alegeti una din ofertele pentru bilete avion New York, e indicat sa va pregatiti pentru a vizita cele cinci cartiere ce compun New York-ul: Queens, Brooklyn, Bronx, Staten Island si Manhattan. In al doilea rand, dupa ce ati facut rezervarea de bilete avion New York, planificati-va timpul pentru a explora orasul pe jos. Totul vi se va descoperi chiar in fata ochilor, atragandu-va si uimindu-va. Pentru mai mult confort, puteti lua unul din faimoasele taxiuri galbene pentru a va plimba pe Broadway, ori metroul catre unul din numeroasele cartiere. Veti constata ca New York este un loc unic, oricum l-ati privi.

Oferta pentru bilete avion New York

Alegeti una din ofertele de bilete avion New York pentru o calatorie catre un oras ce pare sa apartina intregii lumi, muzee remarcabile, repere culturale precum Statuia Libertatii si un parc imens situat chiar in inima cartierului Manhattan. Centrul comertului american, care se afla chiar langa Greenwich Village. Puteti vedea un spectacol pe Broadway sau un meci de baseball in aceeasi zi. Un cocktail exotic menit sa starneasca imaginatia. Pe scurt, un drum cu bilete de avion pana la New York. O experienta de calatorie unica.

Vacante in America de Nord

Paravion.ro va recomanda America de Nord ca destinatie de top pentru calatoriile dumneavoastra si va asigura oferta de bilete de avion pentru vacante excelente pe renumitul continent.

Paravion.ro: rezervare de bilete avion Bucuresti - New York si internet check-in pentru zboruri catre New York
 

citeste mai mult