Bilete de avion Boston – Zboruri Boston - Paravion.ro

Bilete avion Boston - Statele Unite ale Americii

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 12043
Vrei sa calatoresti la Boston? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Boston

Boston
Orașul Boston e cel mai vechi oraș nord-american, și printre puținele metropole care nu au fost sufocate de zgârie-nori. În Boston veți găsi cea mai veche universitate din America de Nord (Harvard), numeroase monumente istorice și muzee, dar și o cultură vibrantă în fiecare dintre cele 21 de cartiere care-l alcătuiesc.
Rezervati online bilete avion Boston, pe Paravion
Pe site-ul Paravion.ro, rezervarile se fac online: mai simplu si mai rapid ca oricand. Trebuie doar sa va decideti asupra perioadei de vizitare pe care o preferati, si Paravion.ro va va returna ofertele pentru bilete avion Boston corespunzatoare intervalului dorit. Nu uitati sa verificati si ofertele alternative pentru bilete avion Boston, pentru ± 3 zile fata de perioada completata initial. Aveti astfel optiunea de a alege bilete de avion pentru Boston dintr-o lista vasta de oferte corespunzatoare preferintelor dumneavoastra.
 
Momente importante:
Colonialiștii ajung în zona ocupată astăzi de Boston în secolul 17, orașul devenind de-a lungul secolelor unul dintre cele mai importante centre economice din Statele Unite. La începutul secolului 20 urmează o perioadă de declin economic, apoi o creștere constantă începând cu anii ’70 ai secolului trecut.  Astăzi este unul dintre cele mai importante centre universitare din Statele Unite ale Americii, dar și unul dintre cele mai scumpe orașe americane, fiind vizitat anual de 12 milioane de oameni.
 
Cea mai bună perioadă să vizitezi orașul Boston:
Clima e una temperat-continentală, fiind puternic influențată de vânturile Oceanului Atlantic. Vremea în Boston e de multe ori imprevizibilă așa că e bine să aveți cu voi o umbrelă sau o pelerină de ploaie. Cea mai frumoasă perioadă a anului pentru a explora orașul Boston e la începutul verii și al toamnei când umiditatea nu este atât de ridicată. Verile sunt călduroase și umede cu temperaturi care ajung până la 25-30⁰ C, iar iernile sunt moderate cu temperaturi care scad până la  -5⁰ C.
 
Obiective și atracții turistice:
Începeți turul orașului Boston cu o vizită la Prudential Tower, cea mai înaltă clădire din oraș. Nu ratați cele mai importante clădiri istorice și muzee, printre care se numără Catedrala din Boston, Muzeul de Artă din Boston, cu sute de mii de piese de artă din întreaga lume, Muzeul MIT din Boston pentru pasionații de robotică și inteligență artificială, Muzeul de Știință cu sute de exponate și la fel de multe experiențe interactive posibile. Dacă mergeți însoțiți de copii, atunci trebuie să vă opriți la Aquariumul din Boston și la Muzeul de Știință pentru copii. Dacă sunteți pasionați de sport, atunci vă puteți rezerva din timp un bilet la un meci de baseball al echipei locale Red Sox. Dacă vizitați orașul Boston în timpul verii, puteți ieși cu vaporul în largul Oceanului Atlantic în căutarea balenelor. Metropola americană e prietenoasă cu turiștii care vor să descopere orașul la pas, așa că au marcat un traseu al libertătii ”Freedom Trail”, care îi ghidează pe turiști spre 16 dintre siturile istorice importante pentru istoria Americii, traseu marcat fie prin cărămizi roșii sau linii albe punctate.
 
Restaurante și mâncăruri specifice:
În Boston, bucătăria locală include numeroase feluri de mâncare cu fructe de mare, cod sau raci la abur. Dacă vreți să mâncați la cele mai bune restaurante din oraș atunci trebuie să mergeți în Districtul Seaport, unde pe lângă opțiunile din meniu puteți urmări bărcile care ancorează în port.
 
Limbă/Monedă oficială:
Limba oficială este limba engleză, iar moneda oficială este dolarul american. Puteți plăti atât cash, cât și cu cardul, iar banii pot fi scoși atât de la ATM-urile din hoteluri, cât și de pe stradă sau din centrele comerciale importante.
 
Cea mai simpla si rapida metoda pentru a compara preturile pentru bilete de avion Bucuresti - Boston de la fiecare companie aeriana va este oferita de Paravion.ro

citeste mai mult