Bilete de avion Atlanta – Zboruri Atlanta - Paravion.ro

Bilete avion Atlanta - Statele Unite ale Americii

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 11932
Vrei sa calatoresti la Atlanta? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Oferta pentru zboruri catre Atlanta

Oferta pentru zboruri catre Atlanta
Vino la Atlanta să cauți trecutul și descoperă-l ascuns în peisajul modern, printre “ancorele” recentei dezvoltări a Atlantei: Georgia Aquarium, un proiect de înaltă performanță, și The World of Coca-Cola, unde toată lumea gustă băutura reprezentativa a orașului, ca pe un vin bun.

Rezervări bilete de avion online pe Paravion cu destinația Atlanta

Rezervați-vă biletul de avion pentru Atlanta în sistemul online Paravion prin introducerea intervalului de călătorie dorit. Pentru obținerea unor prețuri mai avantajoase verificați și biletele de avion Bucuresti - Atlanta ± 3 zile față de intervalul ales inițial, apoi alegeți varianta care vă avantajeazaă cel mai mult.

Momente importante din istoria oraşului Atlanta

Un moment important în istoria orașului Atlanta a fost găzduirea Jocurilor Olimpice de Vară în anul 1996. Infrastructura orașului s-a dezvoltat foarte mult cu această ocazie. Dar istoria ne spune că un alt moment important în istoria orașului îl reprezintă apariția unui medicament împotriva durerilor de cap și a mahmurelilor numit Coca Cola, vândut într-o farmacie locală, farmacia lui Iacov, și a fost inventat de John S. Pemberton. În 1891, antreprenorul Asa Candler a plătit 2300 dolari pentru a deține Coca Cola. Un an mai târziu, acesta a fondat Compania Coca Cola. Astăzi, Coca Cola este cel mai cunoscut brand din lume, iar băutura se consumă în aproape 200 de țări.

Care este cea mai bună perioadă să vizitezi Atlanta

Primăvara, Atlanta este minunatul oraş sudic din "Gone With The Wind" (Pe aripile vantului), cu azalee în plină floare. Toamna este de asemenea un moment bun pentru a face o excursie la Atlanta. Nici chiar temperaturile din timpul iernii nu sunt prea scăzute în "Hot Atlanta", de aceea este o perioadă potrivită pentru un superb Crăciun în Sud.

Limba oficială în Atlanta

Limba oficiala este engleza. Aici veți întâlni clasica întrebare din Atlanta : “Ce zi frumoasă, nu-i așa?”. De asemenea, așteptați-vă ca peste tot să fiți salutați cu formula ”Hi. How are you?”.

Moneda oficială în Atlanta

Moneda oficială este dolarul american. La hoteluri, în restaurante și în marile magazine este acceptată și plata cu cardurile Visa, Mastercard și American Express, dar este mai sigur să verificați înainte pentru a evita orice fel de neînțelegeri.

Obiective și atracții turistice în Atlanta

Atlanta are câte ceva pentru fiecare vizitator. World of Coca-Cola este singurul loc unde puteți afla istoria celui mai popular brand al planetei. Puteți gusta peste 60 de produse diferite din întreaga lume și puteți trăi experiența senzaționalului teatru 4-D (film 3D cu locuri în mișcare). Margaret Mitchell House & Museum este un muzeu dedicat fanilor peliculei "Pe aripile vântului". CNN este cea mai cunoscută televiziune de știri din lume. Turul este interesant, și vă puteși face fotografii. Atlanta History Center este un frumos muzeu ce oferă expoziții din timpul războiului civil. Georgia Aquarium - cel mai mare acvariu din lume, unde veți descoperi animale acvatice din întreaga lume. Grant Park. Încadrat de case victoriene superbe, cu ieșire spre Zoo Atlanta, ce are mai mult de 200 de specii de animale. Este aproape de Oakland Cemetery, și de Atlanta Cyclorama, care imortalizează Bătălia de la Atlanta din 1864. Atlanta CityPass, vă poate ajuta sa faceți economie, pentru doar 69 dolari pentru adulți și $ 49 pentru tineri, alegeți cinci atracţii din cele prezentate, la un preț scăzut, și primiți o reducere de 45%.

Restaurante și mâncăruri specifice în Atlanta

Nu ratați aceste patru restaurante clasice, reprezentative pentru Atlanta. Pittypat’s Porch, unde veți avea parte de o experiență glamour de la Hollywood a frumoaselor din Sud și a domnilor eleganți. Prețurile variază între 14- 29 $. The Varsity, este cel mai mare restaurant drive-in din lume și servesc hot dogs cu chili și sucuri de portocale cu gheață. The Sun Dial, aflat la 723 de metri deasupra centrului orașului Atlanta, acest restaurant rotativ oferă o vedere de 360 de grade asupra orașului și servește antreuri excelente, vin și deserturi. Pentru un prânz veți plăti în jur de 13-20 $ iar pentru cină 30-60$. R.Thomas Deluxe Grill, este probabil singurul restaurant din oraș unde un vegetarian și un iubitor de burgeri pot mânca împreună și ambii să fie fericiți. Specialitatea restaurantului sunt aripile la grătar, pâinea franțuzească prăjită și toată gama de smoothies. Prețuri de la 13 la 19 $. Sweet tea ( ceaiul dulce ) este specific culturii de sud. În aproape orice restaurant din Atlanta atunci când veți comanda ceai se va înțelege de la sine „sweet tea”, dacă doriți ceai neîndulcit trebuie să specificați acest lucru. O variantă populară a ceaiului dulce la pahar este Arnold-Palmer, conţine o jumătate ceai rece (îndulcit sau neîndulcit) și cealaltă jumătate limonadă.Băutura a fost numită astfel după celebrul jucător de golf care a făcut populară aceasta băutură. Cinci specialități culinare pe care trebuie să le încercaţi neapărat în Atlanta sunt: Chicken liver pâté - ficat de pui pateu, Fried chicken hearts with egg in a basket - inimi de pui prăjite cu ouă într-un coș, Fried goat cheese - brânză de capră prăjită, Fried mushrooms-ciuperci prăjite și Chopped vegetable salad – salată din legume tăiate.

Hoteluri și cazare în Atlanta

Puteți închiria un apartament pentru 282 ron/noapte, pentru 3 pers, dotat cu bucătărie, baie, living și dormitor la Town Place Suits Atlanta *** sau puteți încerca un han, pentru doar 120 ron/ noapte, pentru 2 pers la Courtesy Inn White **. Puteți alege un motel: Super 8 Atlanta Airport West *** pentru 150-160 ron/noapte. Sau puteți opta pentru un hotel în centrul Atlantei: Hilton Atlanta Downtown pentru 500 ron/noapte.

Călătorie plăcută în Atlanta!

Parcuri de distracţie, muzee, universităţi, o grădină botanică, un parc zoologic, completează oferta pentru turişti într-unul dintre cele mai “vizitabile” mari oraşe americane. Atlanta este deservită de aeroportul Jackson Atlanta Hartsfield International Airport, cel mai aglomerat aeroport din lume, cu mai mult de 95 de milioane de pasageri anual. Rezervaţi-vă acum biletul dumneavoastră de avion cu destinația Atlanta pe site-ul Paravion.ro pentru a descoperi acest fascinant oraș.
 

citeste mai mult