Bilete de avion Amman – Zboruri Amman - Paravion.ro

Bilete avion Amman - Iordania

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 9269
Vrei sa calatoresti la Amman? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Oferta pentru bilete avion Amman, pentru o vacanta in capitala moderna a Iordaniei

Oferta pentru bilete avion Amman, pentru o vacanta in capitala moderna a Iordaniei
Iordania se numara printre cele mai bine cotate destinatii de calatorie, pentru cei care isi doresc schimbari majore in peisajul turistic traditional. Paravion.ro va recomanda ca principala atractie turistica a Iordaniei chiar capitala acesteia, Amman. Pentru a va ajuta sa va decideti asupra celei mai bune alegeri de calatorie, Paravion.ro va pune la dispozitie o lista completa a ofertelor pentru bilete de avion cu destinatia Amman, dintre care sa o alegeti pe cea mai potrivita.

 

Trei pasi simpli va vor conduce catre cea mai buna alegere de calatorie pentru Amman: Alegeti intervalul in care doriti sa incadrati vacanta dumneavoastra si pentru care doriti sa consultati ofertele pentru bilete avion Amman; Comparati ofertele afisate, pentru a obtine cele mai bune rezultate in privinta tarifelor la biletele de avion; Consultati recomandarile pentru cele mai bune tarife la bilete avion Amman, pentru un interval de ± 3 zile. Dupa efectuarea selectiei, aveti ocazia de a face rezervari la biletele de avion dorite direct pe site-ul Paravion.ro. Ofertele de bilete avion Amman sunt insotite de informatii detaliate cu privire la optiunile de cazare, precum si de informatii despre obiectivele turistice specifice orasului.

Rezervare de bilete de avion Amman si cazare in timp real

De indata ce ati descoperit cea mai convenabila oferta de bilete avion Amman, puteti continua prin organizarea calatoriei catre capitala Iordaniei, direct in sistemul online Paravion.ro. Efectuati rezervarea de avion pentru Amman, precum si rezervare pentru hotelul selectat pentru cazare in Amman, si sunteti pregatiti pentru stabilirea traseelor turistice.

Un oras modern la portile desertului - Oferta pentru bilete avion Amman

Daca ati facut rezervari de bilete de avion pentru capitala Iordaniei, Amman, si inainte de a va stabili traseele de vizitare a orasului, e timpul sa aflati mai multe despre specificul acestui oras. Este vorba de un spatiu urban ce impleteste in mod uimitor contraste definitorii ale lumii vechi si noi, precum si contraste privind situarea sa geografica intre desert si bogata Vale a Iordaniei. Intr-un singur cuvant, e vorba despre: Amman.

O calatorie de la trecutul antic catre epoca moderna cu bilete de avion Amman

Amman reprezinta istoria a doua orase ce fac legatura intre civilizatia antica si societatea moderna. Veti recunoaste ansamblul fascinant de magazine moderne, cafenele, restaurante si hoteluri, la un loc cu reminiscente ale trecutului neolitic al capitalei iordaniene. In Vechiul Testament, Amman, apoi denumit Rabbath Ammon, a fost capitala amonitilor in jurul anului 1200 i.Hr. Orasul, care a fost reconstruit in perioada greaca si romana, a fost redenumit Philadelphia de catre conducatorul greu Ptolemeu Philadelphus II. Sub stapanirea lui Herod, in anul 30 i.Hr., s-a numit Amman, iar astazi este considerat unul din cele mai bine conservate orase romane din regiune.

Descoperiti, alegand oferta pentru bilete avion Amman, un oras al curiozitatilor

Daca va decideti asupra unei calatorii in capitala Iordaniei si rezervati bilete de avion Amman, aveti ocazia de a descoperi cateva din curiozitatile ce dau specificul acestui oras, precum amplasarea geografica: Amman se intinde peste sapte dealuri, numite jebel. Deoarece aceste dealuri aveau propriile inele de trafic, diferitele zone din Amman sunt denumite dupa cercul lor. Primul cerc este cel mai aproape de centru, iar cercul opt cel mai departat. O zona centrala mai veche din Amman se intinde in jurul amfiteatrului, dar birourile si hotelurile sunt raspandite in tot orasul. Multe magazine mari, restaurante si hoteluri sunt localizate in jurul lui Jebel Amman, dar si in zona Shmeisani, in timp ce in Abdoun se afla numeroase cafenele si restaurante bune. Rezervati-va timp pentru o calatorie interesanta in Iordania. Rezervati bilete de avion pentru Amman.

Alte vacante in Iordania

Paravion.ro va recomanda Iordania ca destinatie de top pentru urmatoarea calatorie. Va oferim informatii si posibilitate de rezervare online atat pentru hoteluri, cat si pentru bilete de avion Iordania.

Paravion.ro: rezervare online bilete de avion Bucuresti - Amman Internet check-in pentru zboruri Amman
 

citeste mai mult