Bilete de avion Koln – Zboruri Koln - Paravion.ro

Bilete avion Koln - Germania

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 7626
Vrei sa calatoresti la Koln? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Oferta pentru zboruri catre Koln

Oferta pentru zboruri catre Koln
Un muzeu dedicat în întregime ciocolatei, cea mai mare catedrală din nordul Europei, locul unde a fost inventată celebra Eau de Cologne şi oraşul german cu cele mai multe pub-uri pe cap de locuitor, reprezintă tot atâtea motive pentru a vizita orașul Koln (Cologne). Koln este o destinaţie potrivită pentru orice anotimp, vara puteţi vedea concursul de artificii deasupra Rinului, iar iarna vă puteți pierde timpul printre cele peste 160 de tarabe de la Târgul de Crăciun, situate atât în faţa Domului cât şi în Markt der Engel – Piaţa Îngerilor. Paravion oferă bilete de avion Koln pentru călătoriile pe care vi le propuneţi către acest oraş punând la dispoziţie o listă interesantă de opţiuni privind preţurile şi serviciile.

Despre rezervarea online pe Paravion

Dacă aţi efectuat căutări pentru bilete avion Bucuresti - Koln, rămâne să finalizaţi rezervarea acestora şi să lansaţi o căutare pentru hoteluri în Koln. Pe lângă ofertele de bilete de avion cu destinaţia Koln, Paravion vă oferă şi informaţii despre variantele de cazare şi hotelurile la care puteţi fi găzduiţi în perioada călătoriei la Koln.

Momente importante din istoria orasului Koln

Koln este cel mai vechi dintre marile oraşe ale Germaniei. Numele derivă din denumirea avută în timpul romanilor, "Colonia Claudia Ara Agrippinensium" după Agrippina, soţia împăratului Claudius, născută în regiunea Rinului. Însă, denumirea duală a oraşului Koln/Cologne provine de la faptul că începând din 1794 până în 1815 s-a aflat sub ocupaţia Franţei.

Cea mai buna perioada sa vizitezi orasul Koln

Orașul Koln beneficiază de un climat temperat-oceanic, cu ierni relativ blânde şi veri calde. Ca fapt divers, Koln este şi unul dintre cele mai „triste” oraşe din Germania, cu doar 1427 de ore de soare pe an. Turiştii vor avea parte de cea mai mare temperatură în iulie, aproximativ 30 de grade Celsius. Cel mai frig este în ianuarie când temperatura coboară câteva grade sub 0. Mare atenţie, luna cu cele mai multe precipitaţii este iunie.

Limba oficiala in Koln

În oraşul Koln se vorbeşte în mod tradiţional dialectul ripuarian, dar limba oficială este germana. Informaţiile în limba engleză sunt disponibile în majoritatea locurilor importante din oraş, iar pentru turiştii care vor să îşi exerseze germana, angajaţii din transport şi din centrele comerciale au suficientă răbdare, fiind foarte deschişi şi amabili cu turiştii străini, făcându-i să se simtă în largul lor. În general, limba nu este o barieră în cazul în care vizitaţi Koln. Nu trebuie să vă îngrijoraţi, trebuie doar să vă arătaţi prietenoşi şi să aveţi întotdeauna zâmbetul pe buze.

Moneda oficiala

La fel ca majoritatea ţărilor membre U.E., Germania a adoptat moneda europeană unică euro încă de la 1 ianuarie 1999. Oraşul Koln poate fi descoperit ieftin şi convenabil cu KolnCard. Acest card oferă călătorii gratuite cu transportul public şi, de asemenea, reduceri de până la 50%, la numeroşi parteneri.

Obiective si atractii turistice in Koln

Obiectivele turistice din Koln sunt numeroase, oraşul fiind gazda multor muzee şi galerii. Dar cel mai cunoscut obiectiv este Domul sau Catedrala din Koln în stil gotic, care, dacă aveți răbdare să îi urcați toate cele 509 scări, vă va răsplăti cu o privelişte panoramică a oraşului şi a împrejurimilor. De asemenea, Koln este locul unde a fost inventat parfumul Eau de Cologne. Puteţi vizita muzeul dedicat acestui parfum care vă oferă o imagine foarte detaliată a metodelor de producţie a parfumului de-a lungul secolelor. Imhoff-Schokoladenmuseum este un muzeu unde ciocolata poate fi admirată şi degustată de vizitatori. Cu peste 675.000 de vizitatori pe an, muzeul se află în Top 10 cele mai vizitate muzee din Germania. Printre atracţiile sale se numară o clădire din sticlă de 10 de metri pătraţi care adăposteşte arbori de cacao şi un izvor de ciocolată înalt de 3 metri. Koln este renumit şi pentru celebrul său carnaval, care începe pe data de 11 noiembrie la orele 11:11 în Alter Markt şi pentru Kolner Lichter un festival-concurs de artificii lansate deasupra Rinului acompaniate de muzică, ce luminează cerul nocturn al Koln-ului şi care crează o atmosferă specială prin care vizitatorii sunt răsfăţaţi cu o experienţă de neuitat în fiecare an, în luna iulie.

Restaurante si mancaruri specifice in Koln

Koln are cele mai multe pub-uri pe cap de locuitor din Germania, peste 70 de cluburi, "nenumărate" baruri şi restaurante. Koln-ul are o viaţă de noapte incitantă, restaurante deosebite, cafenele unde vă puteţi relaxa în voie şi tipicele taverne-berării unde se bea "Kolsche", berea tradiţională a oraşului. Mai mult, Koln este gazda unui număr mare de restaurante cu specific gastronomic internaţional, precum şi a unor baruri specializate în degustările de vin. În plus, între Koln şi Düsseldorf există o "rivalitate regională feroce", care include paradele de carnaval, echipele de fotbal şi mai ales berea. Oamenii din Koln preferă să zică Kolsch berii în timp ce oamenii din Düsseldorf preferă să îi spună Alt. Chelnerii şi patronii vor strâmba din nas clienţilor care comanda bere Alt în Koln şi Kolsch în Düsseldorf.

Hoteluri si cazare in Koln

Chiar dacă pare un oraș german boem, există hoteluri în Koln pentru toate buzunarele, cele mai mici preţuri fiind în jur de 70 de euro pe noapte pentru o cameră dublă.

Calatorie placuta la Koln!

Vă dorim o călătorie cât mai placută în Koln cu bilete de avion cumpărate prin intermediul Paravion, călătorie ce începe de pe Aeroportul Internaţional Cologne (CGN) numit şi Konrad Adenauer Airport, după primul cancelar german de după război.
 

citeste mai mult