Bilete de avion Hamburg – Zboruri Hamburg - Paravion.ro

Bilete avion Hamburg - Germania

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 7652
Vrei sa calatoresti la Hamburg? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Oferta pentru zboruri catre Hamburg

Oferta pentru zboruri catre Hamburg
Este o zi foarte agitată azi la birou: prezentări, încheieri de noi parteneriate, vizite ale acţionarilor... am nevoie de 5 minute de pauză, aşa că mă ascund în birou cu un milkshake de ciocolată şi deschid un link primit pe e-mail de la prietena mea, cu bilete avion Hamburg. Aflu că este al doilea oraş ca mărime al Germaniei, după Berlin, este cunoscut ca fiind cel mai verde oraş al ţării. Hamburg este astăzi centrul cultural şi economic al Nordului Germaniei, fiind una dintre destinaţiile preferate ale oamenilor de afaceri. Pierdută în imaginea acestui oraş, milkshake-ul a ajuns pe cămaşa mea bleumarin cumpărată special pentru întâlnirile de la birou ce vor avea loc azi. Perfect! E clar că am nevoie de o pauză!

Despre rezervarea online pe Paravion

Oportunitatea a venit rapid, când am aflat că în mai puţin de două săptămâni voi avea o întâlnire de afaceri chiar în Hamburg. Imediat am accesat siteul meu preferat de rezervări online, www.paravion.ro şi mi-am rezervat foarte rapid şi uşor biletele de avion Hamburg.

Momente importante din istoria orasului Hamburg

În drum spre aeroport am citit rapid pe tabletă câteva informaţii despre destinaţie şi am aflat că un moment crucial în istoria oraşului a fost anul 1321 când portul din Hamburg s-a alăturat Ligii Hanseatice, o importantă federaţie economică care funcţiona pe baza unor principii stricte de schimb, în Epoca medievală. Astfel portul din Hamburg a avut deschidere către întreaga lume, fiind încă de la început unul dintre cele mai importante porturi internaţionale. Un alt lucru care mi-a atras atenţia despre oraşul Hamburg este faptul că acesta a contribuit la dezvoltarea şi succesul faimoasei trupe Beatles, care a cântat în diverse cluburi din Hamburg, descoperindu-şi adevăratul potenţial. Altfel spus, Hamburg a fost oraşul de formarea a celei mai influente trupe rock.

Cea mai buna perioada sa vizitezi orasul Hamburg

Am mai aflat că o excursie aici este ca o gură de aer proaspăt în mijlocul verii caniculare. Aici temperaturile în timpul verii nu depăşesc 25 de grade Celsius. Cea mai bună perioadă în care poţi vizita oraşul este din mai până în septembrie. Din păcate pentru mine, temperaturile în timpul iernii pot ajunge şi la valori negative, aşa că am împachetat cele mai călduroase haine.

Limba oficiala in Hamburg

Emoţiile mele cele mai mari în această călătorie au fost legate de limba germană, limba oficială a acestui oraş. Pentru a nu veni complet nepregătită mi-am cumpărat un minighid de conversaţii, iar în timpul zborului am învăţat câteva expresii, dar în cele din urmă am reţinut doar 3 dintre ele: Guten Tag! (bună), Danke! (mulţumesc) şi Auf Wiedersehen (la revedere).

Moneda oficiala

Din fericire moneda oficială în Germania este Euro, aşa că nu am avut nicio problemă în aprecierea preţurilor. Cele mai multe plăti le-am făcut cu cardul bancar, însă am folosit şi cash.

Obiective si atractii turistice in Hamburg

Chiar în prima zi, mi-am lăsat bagajul la hotel si am vizitat portul din Hamburg, despre care am citit în drum spre aeroport. Într-adevăr are o mărime impresionantă, iar o plimbare de-a lungul Elbei, până în centrul oraşului a fost mai mult decât fascinantă. În centrul oraşului (Rathausmarkt) am găsit primăria oraşului, care a fost construită în 1897. Este cu siguranţă o clădire impunătoare cu o faţadă minunată cu sculpturi şi decoraţiuni, ia turnul cu ceas are 112 m înălţime. Am aflat dintr-o cafenea cochetă unde am intrat pentru o jumătate de oră, că din turnul bisericii St. Michaelis, o biserică în stil baroc şi simbolul culturii din Hamburg, voi avea o vedere panoramică asupra oraşului, aşa că următoarea mea oprire a fost chiar această biserică.

Restaurante si mancaruri specifice in Hamburg

La sfârşitul zilelor de muncă şi a şedinţelor obositoare, am reuşit să experimentăm mai multe restaurante în acest oraş, cel mai interesant pentru mine fiind Alster Pavillon, care era un restaurant, pub, club şi cafenea. A fost o locaţie perfectă pentru a cunoaşte oameni noi, frumoşi şi interesanţi şi pentru a ne bucura de o seară plăcută. Un alt loc în care am găsit cele mai bune preparate din peşte a fost The Feuerschiff, un restaurant pe vapor, în portul din Hamburg. Toate felurile de mâncare au fost delicioase şi pot spune cu foarte mare încredere că aici am mâncat cel mai bun desert de până acum. Oraşul nu este recunoscut internaţional pentru felurile sale de mâncare tradiţionale. Feluri de mâncare ca Birnen, Bohnen und Speck (pere, fasole verde şi şuncă) nu ne-au atras deloc atenţia. Majoritatea felurilor de mâncare nu au nimic exotic, ci sunt mai degrabă bazate pe tradiţia de a folosi ingrediente de bună calitate, specifice locului. Am observat că baza multor feluri de mâncare specifice Hamburgului stă în folosirea peştelui. Cele mai bune locuri pentru a mânca sunt în afara centrului oraşului, fie în "Univiertel", fie în "Schanzenviertel" lângă Schulterblatt şi Schanzenstrasse.

Hoteluri si cazare in Hamburg

Nimic nu e mai plăcut după o zi obositoare la birou decât să ajung înapoi la hotel, unde mă pot relaxa cu o baie fierbinte şi mă pot bucura de o vedere minunată asupra oraşului oferită de camera mea de hotel. Am găsit multe hoteluri în Hamburg care ar fi fost pe placul meu, însă se pare că perioada rece nu i-a oprit pe turişti să viziteze oraşul, pentru că am găsit destul de greu o cameră la hotelul Radisson Blu.

Calatorie placuta la Hamburg!

În urma acestei călătorii, am rămas impresionată de puţinele locuri pe care am reuşit să le văd în Hamburg şi privesc cu regret străzile, oamenii, clădirile, în drumul către Fuhlsbuettel Internaţional Airport, deoarece sunt sigură mai mai erau atât de multe de descoperit. Dar ştiu ce voi face în vacanta de vară: voi rezerva împreună cu prietenii mei bilete de avion Hamburg şi câte un loc la Hamburg Cruise Days, 3 zile care oferă experienţa unei croaziere, în portul din Hamburg, unde vor avea loc petreceri pe şase vase de croazieră, cu muzică, mâncare delicioasă şi băutură, focuri de artificii şi entuziasm. Aştept cu nerăbdare luna august, când voi veni din nou în acest oraş minunat, pentru a mă putea bucura cu adevărat de tot ce are de oferit. 
 
Cea mai simpla si rapida metoda pentru a compara preturile pentru bilete de avion Bucuresti - Hamburg de la fiecare companie aeriana va este oferita de Paravion.ro

 

 

citeste mai mult