Bilete de avion Dortmund – Zboruri Dortmund - Paravion.ro

Bilete avion Dortmund - Germania

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 7629
Vrei sa calatoresti la Dortmund? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Dortmund

Dortmund
Orașul Dortmund e un important centru economic al Germaniei, un oraș care s-a transformat foarte mult în ultimele decenii devenind o metropolă modernă și cosmopolită, un oraș axat pe educație, justiție și comunitate.
Rezervati online bilete avion Dortmund, pe Paravion
Pe site-ul Paravion.ro, rezervarile se fac online: mai simplu si mai rapid ca oricand. Trebuie doar sa va decideti asupra perioadei de vizitare pe care o preferati, si Paravion.ro va va returna ofertele pentru bilete avion Bucuresti - Dortmund corespunzatoare intervalului dorit. Nu uitati sa verificati si ofertele alternative pentru bilete avion Dortmund, pentru ± 3 zile fata de perioada completata initial. Aveti astfel optiunea de a alege bilete de avion pentru Dortmund dintr-o lista vasta de oferte corespunzatoare preferintelor dumneavoastra.
 
Momente importante
Dortmund a avut un rol strategic în perioada medievală și în timpul Revoluției industriale din secolul 19, când s-a dezvoltat foarte mult industria fierului, cărbunelui și industria berii. În timpul celui De-al Doilea Război Mondial centrul orașului Dortmund a fost complet distrus, iar ulterior refăcut, urmându-i o perioadă de creștere și stabilitate economică.
 
Cea mai bună perioadă să vizitezi Dortmund
Clima este una temperat continentală, cu ierni blânde și veri cu temperaturi moderate care nu depășesc 20-25 ⁰C. Precipitațiile sunt un fenomen frecvent, de aceea e indicat să purtați umbrela în special toamna și iarna, când plouă destul de des.
 
Obiective și atracții turistice
Vizitați cele mai vechi biserici din Dortmund, Reinoldikirche care datează din secolul 13 și Marienkirche, cea mai veche biserică din Dortmund, ale cărei ziduri datează din perioada romană. Locuitorii orașului Dortmund sunt fani împătimiți ai echipei Borussia Dortmund, și e ușor de înțeles că fotbalul e sportul rege. În Dortmund găsiți și un muzeu dedicat acestui sport, Muzeul DFB, cu sute de exponate care marchează cele mai importante momente din istoria fotbalului local și național. Muzeul de Artă și Istorie fondat în 1883 e unul dintre cele mai importante muzee din Dortmund, căruia i se alătură Muzeul Ostwall cu o colecție impresionantă de artă modernă, din secolul 20. La fel de impresionant e și Muzeul de Istorie Naturală care include exponate vechi de peste 50 milioane de ani. Dacă vizitați orașul Dortmund alături de copii puteți să vă petreceți câteva ore la Grădina Zoologică din Dortmund deschisă în 1953.
 
Bucătărie tradițională
Puteți încerca tocana din carne de vită cu piper și ceapă în restaurantele tradiționale nemțești din centrul orașului Dortmund, aflate în apropierea Pieței Alter Markt. Bucătăria internațională e la fel de bine reprezentată și puteți găsi cu ușurință meniul potrivit pentru orice tip de buget. O masă în oraș poate ajunge în jur de 15-20 euro/persoană, incluzând băutura.
 
Limbă/Monedă oficială
Limba oficială în Dortmund este limba germană, dar vă puteți descurca și cu limba engleză, uneori chiar și cu limba română. Comunitatea românilor din Dortmund este a treia cea mai importantă comunitate din oraș, conform recensământului oficial publicat în 2014, după comunitatea turcă și poloneză. Moneda oficială în Dortmund este Euro, puteți folosi cu încredere ATM-urile din sediile băncilor și a centrelor comerciale, sau cardul cu care puteți plăti în majoritatea restaurantelor și hotelurilor din Dortmund.
 
Paravion.ro: rezervare de bilete avion Bucuresti - Dortmund, in timp real si internet check-in pentru zboruri Dortmund.
 

citeste mai mult