Bilete de avion Zurich – Zboruri Zurich - Paravion.ro

Bilete avion Zurich - Elvetia

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 7042
Vrei sa calatoresti la Zurich? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Oferta pentru zboruri catre Zurich

Oferta pentru zboruri catre Zurich
Cosmopolit , bogat şi fascinant din punct de vedere cultural , Zurich îşi merită din plin renumele de capitală bancară europeană , recunoscută pentru calitatea foarte ridicată a vieţii. Aşadar, dacă o incursiune în oraşul bancherilor şi al diversităţii culturale va inspiră , nu va mai rămâne decât să va rezervaţi cât mai curând biletele de avion pentru Zurich.

Despre rezervarea online pe Paravion

Paravion va pune la dispoziţie singurul sistem de rezervări bilete de avion online, pentru care aveţi posibilitatea să plătiţi în rate, fără dobânda sau prin home banking. Nu trebuie decât să alegeţi perioada dorită, zborul potrivit şi modalitatea de plata. Astfel, biletele de avion pentru Zurich sunt doar la un click distanţă, iar din momentul rezervarii puteţi primi în timp real detaliile referitoare la zbor, printr-un serviciu de notificări.

Scurt istoric al orasului Zurich

Martor al unei istorii solide de cel puţin 7000 de ani, Zurich păstrează încă vestigii ale culturilor antice care şi-au pus amprenta asupra specificului unuia dintre cele mai “bătrâne” oraşe europene. Clădirile datând din epoca bronzului reprezintă o dovadă incontestabilă a longevităţii sale. Celţii, romanii şi triburile germanice au creat cadrul perfect pentru ca,odată cu stabilirea negustorilor în Zurich,să înceapă ascensiunea, atât din punct de vedere economic,cât şi cultural , către paradisul turistic de astăzi.

Perioada optima pentru a vizita Zurich

Dacă plănuiţi o călătorie în Zurich şi sunteţi în căutare de zile calde şi cer senin, cel mai bine e să alegeţi vara. Atunci va veţi putea bucura din plin atât de plimbările liniştite pe aleile medievale, cât şi de numeroasele complexe acvatice de care dispune oraşul. Pentru amatorii de sporturi de iarnă , lunile decembrie şi ianuarie abundă în zăpadă , fără ca temperaturile să scadă prea mult, astfel că rămâne în topul preferinţelor turiştilor şi în anotimpul rece.

Limba oficiala in Zurich

O particularitate a oraşului este dialectul vorbit , care aparţine de limba germană, însă cu influenţe franceze sau italiene, dând naştere aşa-numitei limbi germană-elveţiană. La nivel oficial , există patru limbi recunoscute : germană , franceză, italiană şi dialectul Raetoromansch , folosit de localnici. Fraze uzuale ca “ Guten Tag” (Bună ziua) , Auf Wiedersehen (La revedere) sau Danke (Mulţumesc) va vor ajuta să spargeţi gheaţa în comunicarea cu localnicii , iar engleza va face restul. Cel puţin 20 % din locuitorii Zurich-ului o vorbesc fluent şi încă 30-40 % la nivel mediu.

Moneda oficiala in Zurich

Moneda oficială este francul elveţian divizat în 100 rappen (germană) / centime (fraceza) , echivalentul a aproximativ 0.80 euro. Poate fi schimbat la cel mai avantajos curs la bănci , dar există şi varianta marilor hoteluri , staţii de tren sau aeroporturi. Mulţi comercianţi folosesc şi preţurile în euro ; cardurile Visa, Mastercard şi American Express sunt acceptate peste tot . În plus , Zurich se ridică la înălţimea renumelui de centru financiar de referinţă , băncile fiind deschise de luni până duminică.

Obiective si atractii turistice in Zurich

Răul Limaat, atracţia în jurul căreia gravitează oraşul, străbate Zurichul de la un capăt la altul, iar mai apoi se varsă în cristalinul lac omonim. Clădirile medievale ce străjuiesc râul se oglindesc în luciul perfect al apei şi accentuează atmosfera copleşitoare de oraş istoric . Un alt obiectiv de neratat este Bahnhofstrasse , strada principala din Zurich , una dintre cele mai frumoase ( şi mai scumpe..) artere comerciale din lume. Reprezintă nucleul oraşului ,sediu al celor mai cunoscute bănci şi magazine , o expoziţie impresionantă de bun-gust , bogăţie , calitate. Simbol al oraşului este şi biserica Fraumunster , care domină orizontul . Această datează din anul 853 şi impresionează prin superbele vitralii, creaţii ale bine-cunoscutului Chagall. La capitolul muzee , Kunsthaus este cel mai reprezentativ - un adevărat elogiu al creativităţii elveţiene. De asemenea , nicio călătorie în Zurich nu este completă fără a vizita părţile rămase din vechea cetate fortificată , Schanzengraben , care dezvăluie turiştilor bucăţele de istorie .

Restaurante si mancaruri specifice 

Zurich nu se dezice de renumele diversităţii nici în ceea ce priveşte gastronomia. Pe lângă faimoasa ciocolată elveţiană, veţi putea gusta şi alte bunătăţi. Printre cele mai faimoase preparate se numără branza fondue , un sortiment care se topeşte şi se serveşte cu bucăţele de pâine prăjită. Fribourger Fondue Stübli este unul din restaurantele renumite printre turişti pentru acest preparat, un loc intim şi cald care va va face să va simţiţi ca un adevărat elveţian. Rosti este un alt deliciu tradiţional , care conţine în proporţie de 90% cartofi , gătiţi cu bacon şi ouă prăjite. Printre localurile favorite pentru a-l servi se numără Brasserie Federal , dar şi restaurantele cu specific medieval din partea veche a oraşului , Niederdorf. Cea mai apreciată masă a zilei este însă , fără îndoială, micul dejun. Faimoasele “muesli” au fost inventate de elveţieni , iar varietatea impresionantă de brânzeturi , sortimente de pâine , gemuri, mezeluri contribuie la bogăţia acestei mese . Un croissant cu unt (gipfeli) sau o pâine de cartofi şi nuci proaspăt scoasă din cuptor sunt motive în plus pentru care micul dejun de duminică , petrecut în familie, este o adevărată “instituţie”. Util de ştiut este şi faptul că un bacsiş de 15 % este inclus automat în notele de plata din Elveţia , astfel că nu va trebui să va faceţi griji în privinţa acestui aspect.

Hoteluri si cazare in Zurich

Odată cu rezervarea biletelor de avion , se poate include şi opţiunea căutării de hoteluri în Zurich unde veţi găsi informaţii detaliate despre variantele cele mai populare , printre care se numără şi hotelurile Widder , Storchen , Helmhaus sau Park Hyatt.

Calatorie placuta la Zurich!

Această scurtă prezentare reflectă doar în mică parte atmosfera şi atracţiile deosebite care va aşteaptă, aşa că va invităm să nu mai amânaţi o călătorie inedită şi interesantă şi să consultaţi ofertele Paravion pentru bilete de avion Bucuresti - Zurich.

 

 

citeste mai mult