Bilete de avion Billund – Zboruri Billund - Paravion.ro

Bilete avion Billund - Danemarca

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 7750
Vrei sa calatoresti la Billund? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Billund

Billund
Billund e un mic orășel în nordul Danemarcei, o destinație ideală pentru familiile cu copii datorită fabricii Lego și parcului tematic cu același nume, și totodată o legătură aeriană importantă, aeroportul din Billund fiind al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca. Momente importante: Primele menționări istorice datează din secolul 13, orașul dezvoltându-se treptat în secolele următoare. La începutul secolului 20 fondatorul Lego a cumpărat o fabrică de mobilă și a investit sume importante în dezvoltarea orașului. În 1934 Fabrica de mobilă a fost numită oficial Lego. Orașul a fost bombardat în cel De-al Doilea Război Mondial, și apoi reconstruit. În 1959 Parcul tematic Lego și-a deschis porțile pentru turiștii de pretutindeni, iar în 1962 a avut loc inaugurarea Aeroportului Billund.
Rezervati online bilete avion Billund, pe Paravion
Pe site-ul Paravion.ro, rezervarile se fac online: mai simplu si mai rapid ca oricand. Trebuie doar sa va decideti asupra perioadei de vizitare pe care o preferati, si Paravion.ro va va returna ofertele pentru bilete avion Bucuresti - Billund corespunzatoare intervalului dorit. Nu uitati sa verificati si ofertele alternative pentru bilete avion Billund, pentru ± 3 zile fata de perioada completata initial. Aveti astfel optiunea de a alege bilete de avion pentru Billund dintr-o lista vasta de oferte corespunzatoare preferintelor dumneavoastra.
 
Cea mai bună perioadă să vizitezi Billund:
Clima din Danemarca e una temperată, iar cea mai bună perioadă să vizitați Billund e primăvara și vara când nu sunt atât de multe precipitații. Temperaturile medii sunt scăzute tot timpul anului, chiar și în perioada verii temperaturile medii ajung doar 15 ⁰C. În timpul iernii soarele apune în jurul orei 16:00, iar vara în jurul orei 22:00.
 
Obiective și atracții turistice:
Turiștii care ajung în Billund se aventurează alături de cei mici în parcul tematic Legoland care are o listă impresionantă de activități. Tot aici puteți observa o colonie de pinguini în mediul lor natural. O altă atracție la fel de populară pentru întreaga familie e Aquadomul Lalandia, cel mai mare parc acvatic din Danemarca, unde vremea e tropicală tot timpul anului. La 25 km de Billund e Grădina Zoologică Givskud, cea mai mare din Danemarca. Pe lista activităților puteți include o cursă de cai și vizitarea Muzeului Agriculturii unde puteți participa la activitățile tradiționale din fermele daneze.
 
Restaurante și mâncăruri specifice:
În Billund nu sunt foarte multe restaurante, așa că trebuie să mergeți până în Vejle, la 30 km depărtare, pentru a vă bucura de cele mai diversificate preparate tradiționale și nu numai. Bucătăria locală include peștele și carnea de porc. O specialitatea daneză pe care o puteți încerca e codul prăjit în apă.
 
Limbă/Monedă oficială:
Limba oficială în Danemarca e daneza, dar puteți folosi limba engleză în conversații. În Danemarca moneda oficială e coroana daneză, care are un curs fix față de moneda Uniunii Europene. Puteți plăti cash sau folosind cardul la cele mai multe restaurante și hoteluri.
 

citeste mai mult