Bilete de avion China – Zboruri China - Paravion.ro

Bilete de avion China

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 28
  Numar escale
 • Tipul zborului
country 100
Data plecare Pret
Aeroflot Bucuresti - Guangzhou 15 Feb 2018 1 escala 1 pasager Calatorie dus 334 €
Aeroflot Bucuresti - Hong Kong 13 Aug 2018 1 escala 1 pasager Calatorie dus 394 €
Etihad Airways Bucuresti - Beijing 26 Feb 2018 2 escale 1 pasager Calatorie dus 414 €
Etihad Airways Bucuresti - Hong Kong 16 Aug 2018 2 escale 1 pasager Calatorie dus 414 €
Air France Bucuresti - Shanghai 20 Ian 2018 - 06 Feb 2018 17 zile 2 escale 1 pasager Calatorie dus-intors 498 €
Aeroflot Bucuresti - Guangzhou 04 Apr 2018 - 30 Apr 2018 26 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 558 €
KLM Royal Dutch Airlines Bucuresti - Beijing 16 Feb 2018 - 18 Feb 2018 2 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 608 €
Aeroflot Bucuresti - Guangzhou 31 Ian 2018 - 28 Feb 2018 28 zile 1 escala 1 pasager Calatorie dus-intors 678 €
Etihad Airways Bucuresti - Hong Kong 12 Feb 2018 - 17 Feb 2018 5 zile 2 escale 3 pasageri Calatorie dus-intors 1.848 €

Paravion: bilete avion China, tara traditiilor si a universului multicultural

Paravion: bilete avion China, tara traditiilor si a universului multicultural
Incepeti vacanta cu Paravion: rezervati bilete avion China. Pentru o vacanta memorabila in mijlocul traditiilor si a obiceiurilor chinezesti, Paravion.ro va siguracalatoriile in timp real, incepand cu rezervarile de bilete avion China. Calatoria pe continentul asiatic este unica, prin universul dinamic, colorat si incarcat de simboluri al acestei civilizatii chineze, despre care istoricii spun ca este cea mai veche.

 

Influentate de diferitele dinastii sub care a evoluat, civilizatia si istoria Chinei au rezultat intr-unul dintre cele mai complexe si mai variate universuri cultural-artistice. Primul pas spre o experienta de neuitat in tinuturile Chinei consta in rezervarea de bilete avion China. Cu Paravion, calatoriile dumneavoastra catre China si continentul asiatic sunt realizabile in orice moment!

De pe Paravion, rezervare hotel si bilete avion China

Pentru o astfel de calatorie inedita, incepeti prin rezervarea de bilete avion China de pe Paravion. Stabiliti intervalul de calatorie si solicitati afisarea rezultatelor pentru ofertele de bilete avion China disponibile perioadei aferente. Consultati si variantele disponibile daca datele dumneavoastra sunt flexibile, si asigurati-va ca faceti cea mai buna alegere pentru bilete de avion catre China. O data rezervate biletele de avion pentru China, puteti efectua check-in online, pentru a evita aglomeratia din aeroport, si consulta recomandarile pentru cazare in China. Rezervati camere la hotel pentru intreg intervalul de calatorie, direct in sistem online!

Ce trebuie sa stiti odata ce ati rezervat bilete avion China

Daca ati rezervat bilete avion China si ajungeti la destinatie, uitati orice gest sau simbol al ancorarii in stilul de viata european! China ofera o experienta unica, interesanta si extrem de diferita de ceea ce cunoastem in Europa. Cateva sfaturi de calatorie: indepartati orice preconceptii legate de acest popor si experimentati pe viu incursiunea in cultura si civilizatia asiatica, bucurati-va de absolut toate aspectele traditionale care va ies in cale – localnicii apreciaza turistii curajosi, care se aventureaza in universul traditional chinezesc, gustati din retele traditionale cu masura – condimentele sunt foarte puternice si un organism neobisnuit s-ar putea sa nu faca fata. ecomandam sa va deplasati cu atentie – populatia este foarte densa, iar stilul de viata este foarte alert! Cu putina atentie, cu deschidere pentru un alt mediu si cu un strop de curiozitate, China este destinatia perfecta pentru orice tip de turisti. Preferintele pentru calatorii exotice sunt satisfacute din plin de taramul Chinei! Asadar, rezervati bilete avion China chiar acum! Paravion: sistem online de rezervare hotel si bilete avion China.
 

citeste mai mult