Bilete de avion Rio de Janeiro – Zboruri Rio de Janeiro - Paravion.ro

Bilete avion Rio de Janeiro - Brazilia

 • Plecare din:
 • Dus, Dus-Intors
 • Perioada calatorie
  Perioada de calatorie
  Ziua saptamanii
 • Durata , Numar escale
  Nopti la destinatie
  0 0
  Numar escale
 • Tipul zborului
city 15299
Vrei sa calatoresti la Rio de Janeiro? Cauta acum, folosing formularul de mai sus, pentru a obtine cele mai bune tarife pentru perioada dorita de calatorie.

Bilete avion Rio de Janeiro – Orasul carnavalului

Bilete avion Rio de Janeiro – Orasul carnavalului
Paravion.ro va pune la dispozitie informatii actualizate constant cu privire la ofertele pentru bilete avion Rio de Janeiro. Daca Rio de Janeiro face parte din lista destinatiilor de vacanta favorite, va puteti alege orice perioada pentru a calatori catre Brazilia. Selectati intervalul dorit pentru o calatorie la Rio de Janeiro, si consultati informatiile detaliate cu privire la ofertele pentru bilete avion Rio de Janeiro.

 

Perioada potrivita de vizitare Rio de Janeiro si rezervare bilete avion Rio de Janeiro

Rio de Janeiro este o destinatie potrivita de vacanta, in special pentru perioada mai – septembrie. Daca insa doriti sa alegeti un alt interval pentru a rezerva bilete avion catre Rio de Janeiro, orasul va va descoperi surprize placute, indiferent de anotimp.

Despre oferta pentru bilete avion Rio de Janeiro

Rio de Janeiro concureaza cu marile orasele precum Sydney pentru statutul de cel mai fumos oras. Asezat in mijlocul golfului Guanabara, Rio de Janeiro este orasul-plaja suprem, intinzandu-se pe kilometri intregi de plaje cu nisip alb.

Oferta de bilete avion Rio de Janeiro - Istoricul orasului

Orasul a fost descoperit de o nava portugheza acum 500 de ani; in prima zi a anului 1502, confundand golful cu gura de varsare a unui mare rau, capitanul l-a botezat Rio de Janeiro, raul lui ianuarie. Astfel i-a ramas numele, chiar dupa ce s-a descoperit ca nu era vorba de un rau. Bastinasii au denumit altfel asezarea nou infiintata: Cariocas – insemnand casele albilor. Acesta este numele pe care locuitorii il poarta azi. Ei numesc Rio de Janeiro "Cidade Maravilhosa" – Orasul Minunat si pe buna dreptate.

Rezervari de bilete de avion Rio de Janeiro si o calatorie catre "Cidade Maravilhosa"

Daca alegeti pentru vacanta oferta pentru bilete avion Rio de Janeiro, nu uitati sa luati in considerare si timpul optim pentru plaja, la selectarea intervalului de calatorie. Plajele definesc orasul Rio de Janeiro cel mai bine. Copacabana si Ipanema sunt doua plaje renumite, ambele intinderi de un nisip alb, permanent scaldat de soare. Plaja este si centrul social al orasului Rio de Janeiro, aici localnicii si turistii isi petrec mare parte a timpului, facand plaja toata ziua sau racorindu-se la baruri si restaurante, autunci cand se lasa seara.

O calatorie si experienta culturala in stilul Rio de Janeiro

Daca doriti sa explorati orasul din diferite perspective, vizitarea unei comunitati din ghetourile de la periferia orasului Rio de Janeiro, sau participarea la Carnavalul din februarie va vor oferi experiente culturale interesante. Favelas, ghetourile de pe pantele de la periferia orasului Rio de Janeiro sunt doar o fateta a suprematiei Rio in regiune. Aceste asezari cresc mai repede decat poate asimila orasul, marind constant granitele Rio de Janeiro. Asezarile sunt expresia naturii incontrolabile a orasului, iar vizitarea unei astfel de comunitati este o experienta culturala importanta. O alta experienta deosebita o ofera Carnavalul din februarie, ce reprezinta apogeul fluxului de vizitatori. Urmand o noapte plina de sarbatoare, centrul orasului Rio de Janeiro se linisteste, dupa ce decorurile stralucitoare si dansatorii in costume au umplut strazile de lumina, culoare si zgomot. Toti se bucura deopotriva de festivitatile de neuitat ce definesc cu adevarat spiritul cariocas. Consultati pe site-ul Paravion.ro ofertele de bilete avion Rio de Janeiro si hoteluri din oras.

Vacante in Brazilia

Alaturi de Rio de Janeiro, São Paulo reprezinta una din cele mai importante atractii ale Braziliei. Rezervati din timp bilete de avion pentru Brazilia, si pregatiti-va sa calatoriti catre cele mai cunoscute orase turistice din Brazilia.

Paravion.ro: rezervare online de bilete avion Bucuresti - Rio de Janeiro si internet check-in pentru zboruri Rio de Janeiro.
 

citeste mai mult