Descoperă Viena, una dintre cele mai frumoase capitale europene! - Cheap Flight Tickets

Descoperă Viena, una dintre cele mai frumoase capitale europene!

Pleacă într-un citybreak la Viena!

Cazare 3 nopţi Hotel 3*
 

 

 

Ringstraße Viena 150 de ani

Anul acesta, cel mai frumos bulevard din lume Ringstraße din Viena sărbătoreşte jubileul de 150 de ani. Pe Ringul vienez puteţi descoperi mai multe clădiri, palate şi parcuri reprezentative decât oriunde altundeva.  Ringul se întinde de la Opera de Stat din Viena până la Hofburg, de la Muzeul de Artă şi de Istorie Naturală până la Universitate.

Află mai multe detalii aici.

 

Viena este verde

Mai mult de jumătate din suprafaţa oraşului Viena este formată din spaţii verzi. Acestea includ 280 de parcuri imperiale, la care se adaugă şi marile spaţii de agrement din oraş şi din împrejurimi. Pe o lungime de 21 de kilometri, Insula Dunării vă propune autentice delectări estivale cu ale sale ştranduri, baze sportive, restaurante şi baruri. Bătrâna Dunăre oferă o atmosferă romantică. Prater-ul, pe lângă parcul de distracţii, vă atrage şi cu întinse pajiști, păduri şi suprafeţe cu apă.

Descoperă mai multe locuri de petrecere a timpului liber aici.

Relaxare în aer liber
În Viena, cel mai bine te poţi bucura de vară în aer liber. Numeroase cafenele şi restaurante vă aşteaptă în spaţiile lor exterioare. Delicii culinare din întreaga lume vă sunt oferite la standurile gastronomice din Piaţa Primăriei (Rathausplatz), acolo unde, din iulie până în august, Festivalul de Muzică şi Film vă prezintă inedite proiecţii cinematografice, precum şi concerte şi spectacole de operă de excepţie. În vecinătatea ştrandurilor oraşului, de pe Canalul Dunării se aliniază, unul după celălalt, localuri cochete, iar cartierul muzeelor Museums Quartier vă oferă numeroase momente de delectare culturală, dar şi de plăcută relaxare.

Află despre mai multe festivaluri și spectacole aici.

Cardul Viena - Vienna Card

Călătorii gratuite cu metroul, autobuzul şi tramvaiul, timp de 48 sau 72 de ore, precum şi acces liber la mai mult de 210 muzee, puncte de atracţie turistică, teatre şi concerte, la centre comerciale, cafenele, restaurante şi crame - cu cardul de reduceri la doar 18,90 / 21,90 de euro.

Aflaţi toate beneficiile cardului aici.

Austrian Airlines - linia aeriană spre Viena

Cu Austrian Airlines, ajungeţi la Viena confortabil şi avantajos. Pe parcursul călătoriei vă puteţi aştepta la binecunoscuta ospitalitate austriacă.
Austrian Airlines este linia naţională a Austriei şi operează o reţea de 130 de rute aeriene de la şi spre Viena. Austrian Airlines se numără printre cele mai punctuale şi mai sigure linii aeriene din lume. Noi avem grijă de dumneavoastră.

Citeşte mai multe despre compania aeriană aici